25 °C

Златаровци дариха над 3000 лева от коледни инициативи и стоплиха много сърца

  С редица благотворителни изяви изпращат старата година ученици, учители и родители от общността „Златаров“ в Първомай.

  Поредицата добри дела стартира още на 7 декември. Тогава с концерт, организиран от Деница Добрева и нейни съученици, бяха събрани 1000 лв., които вече са приведени на Дом за деца „Мария Луиза“ - Пловдив.

  Ученици от 5 клас и класната им ръководителка Нина Нихтянова посетиха Дома за хора с физически увреждания в село Езерово. Децата пяха, танцуваха и раздадоха много усмивки и настроение, а Дядо Коледа раздаде подаръци на домуващите.

  Мащабни благотворителни базар и концерт събраха 2360 лв. Те ще бъдат дарени на Националния център за лечение на деца с онкологични заболявания, по предложение на Национален клуб ЮНЕСКО и Сдружение на деца с онкологични заболявания.

  Учениците с много сръчност и въображение изработиха коледни сувенири, сурвачки, картички, които предложиха във фоайето преди откриването на Коледния концерт и в последния работен ден в Общинска администрация.

  Над 150 деца разкриха таланта си в Коледното тържество и накараха родители и ръководители да се гордеят с тях. На сцената стъпиха 12 формации, които танцуваха народни, модерни и стандартни танци, пяха народни и шлагерни песни, рецитираха на български и английски езици, играха в  скечове и кратки пиеси, а коледари наричаха за здраве пред самия Дядо Коледа. Финалната песен се превърна в емоционален „взрив“ и публиката „избухна“ в аплодисменти.

  Директорът на училището Чавдар Здравчев благодари на всички, които са били част от живота на училище „Златаров“ и им пожела да следват пътя на доброто, за да им се върне стократно и да се множат успехите им!

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Въ
   въцо
   6 -2
   21:36, 22 дек 2018
   Тия златаревци ли са сребровци ли са неможаха ли да дарят парите за дома в Дебър ами в Пловдив или където каже Чавдарка там се даряват . СРАМОТА.

  Хороскоп за 03.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  03 юни 2020
  Последни новини