Нови сезони на „Скорпион" и „Морски детективи“, премиера на „Изкуството на измамата" по AXN

Премиерният четвърти сезон на високооктановата кримка, базирана на действителен случай „Скорпион“, стартира на 15 октомври, понеделник от 21:00.

Сериалът е вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О'Брайън, човекът с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, който понастоящем е и изпълнителен продуцент на шоуто. Още като дете, компютърният гений успява да хакне системата на НАСА, а по-късно е посрещнат в САЩ с виза EB 1-1 за „изключителни способности“.

Дванадесети сезон на „Морски детективи“ - 4 октомври 22:00.
С цели шестнадесет сезона зад гърба си, „Морски детективи“ е нещо повече от екшън драма. Група специални федерални агенти от Военноморски разследвания е натоварена със задачата да разследва криминални дела във всички военни отдели на армията на САЩ. Те са готови да разследват всички, без значение от техния ранг и положение само и единствено, за да стигнат до истината и да накажат на виновниците.

Начело на този екип е агент Лирой Джетро Гибс, който командва с твърда ръка своя екип, като дори си позволява от време на време да нарушава вътрешните правила, за да стигне до виновника и да раздаде правосъдие. Към екипа са още агент Кейтлин Тод, която е бивш агент на Тайните служби, и Антони Динозо – бивш полицай от отдел „Убийства“ в Балтимор. Част от екипа също са и специалистката по съдебна медицина Аби Скиуто и д-р Доналд „Дъки“ Малард.

От убийство и шпионаж до тероризъм и откраднати подводници, тези специални агенти разследват всички престъпления, свързани с флота или морската пехота.

„Изкуството на измамата“
От 17 октомври всяка сряда от 22:00 Денис Куейд ще ни води на пътешествие в света на търговията с произведения  на изкуството.

В „Изкуството на измамата“ нашият герой е Греъм Конър (Крисчън Кук) - амбициозен кариерист от работническата класа в Бруклин, твърдо решен да достигне върха на социалната стълба.

Завърнал се от служба в Ирак, Греъм е участвал активно в контрабандата на артефакти, а връзките, които е създал му помагат да започне работа на ниска позиция в една от най-класните аукционни къщи в Ню Йорк.

Наставляван от колекционера Артър Девънпорт (Кари Елуис), Греъм се опитва да скрие миналото си и да се изстреля на видно място в бизнеса, като продаде на търг колекция от произведения на изкуството, собственост на милиардерът с амбиции в политиката Сам Брюкнър (Денис Куейд).

Все пак, Греъм не е единственият претендент за място на върха - пред себе си има същата амбициозна конкуренция в лицето на Роксана Уитман (Кейт Босуърт), дъщеря на шефа на основния конкурент на „Парк-Мейсън“, която се бори с нокти и зъби, за да създаде собствено име и да пребори демоните си.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини