Катастрофа затвори отсечката от ул. „Христо Смирненски“ между „Бор“ и „Спартак“

 

Катастрофа затвори отсечката от ул. „Христо Смирненски“ между „Бор“ и „Спартак“ днес около 10.30часа. Проблемното кръстовище между „Бор“ и „Смирненски“ се оказа невралгично за автомобил и камион. Ударът е от страната на шофьора на лекия автомобил. Местопроизшествието е запазено и в момента се извършва оглед от органите на реда.

Очакваме подробности от пресцентъра на Полицията.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ми
    Митьо
    8 -1
    15:34, 10 сеп 2018
    А аз в събота имах ужаса да карам зад един автомобил с чуждестранен номер, шофиран от възрастен шофьор, който идвайки от магазина на Аргис пресече това кръстовище без да спре и след това до магазина на Диков по цялата улица Христо Смирненски караше в 30 км/ч и не спря на нито един от другите два знака "Стоп". Косата ми се изправи!
  • 2
    Hd
    hdhdhdh
    7 -2
    16:25, 10 сеп 2018
    Ми то в събота пълно с чужденци
  • 3
    Пи
    ПИТАГОР
    3 0
    10:14, 11 сеп 2018
    Тува кръстовище е многу упасно секи пъть къто мина от там и ми пониква коса щото яз съм стар и плешив и гледам нарочно да минавам от там та да ми ръсте куса. За тва дайте да напрайм подписка там дъ съ сложат сфетофари демек да се порадваме на едно отдавна забравено благо в нащу село. Идно време къту имаше сфетофари сичко беше ОК и ся шъ е така ако са сложат сфетофари на някои инфарктни кръстовища. За тва кметя да възложи на зам кметя фитлету дето отговаря за транспортната схема да изработи нова такава и да се сложат сфетофарни уредби та и не селянето да се почустваме малко гражданя.
  • 4
    Ба
    Бат пеню
    1 0
    22:42, 11 сеп 2018
    Бай питагоре привет от мен и дерзай, ако искаш да ти проникне коса не е зле също така да минаваш и покрай хипнозата! И нещо друго искам да кажа, вярно ли някой взема пари за регулацията на движението в града. Познавам шофиор от Пловдив който се страхува да кара в Първомай!
Последни новини