Читател: пътят от Хасково за Симеоновград е разбит, няма знаци и маркировка

    Пътят от Хасково за Симеоновград е разбит, няма знаци, липсва и маркировка, обрасъл е с храсти и дървета, а видимостта е ограничена. За окаяното състояние на участъка от около 30 км сигнализира читател на Haskovo.net. Това бе потвърдено и при репортерска проверка.

    „На места растителността е навлязла около метър и половина над пътя и водачите на камиони, за да я избегнат, карат в средата на платното, а леките автомобили трябва да минават по банкета”, заяви симеоновградчанинът Николай Митев, който ежедневно минава по трасето. Той допълни, че по опасните завои липсва макировка, забраняваща изпреварване. Малкото пътни знаци пък са обрасли в храсти и труднозабележими от шофьорите, категоричен е Митев. Той допълни, че от миналата година насам е подал редица сигнали в Областното пътно управление за състоянието на пътя, но резултат няма.

    Шефът на агенцията в Хасково инж. Радостин Ламбрев не беше открит за коментар. Изпратихме запитване към централното управление на АПИ, откъдето чакаме отговор.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      00
      001
      25 -2
      11:02, 1 сеп 2018
      Пак ще кажат че няма пари!!! Как да има комшията ми работи в пътното всеки ден се прибира със служебната кола в къщи идва си на обяд прибира се вечер с нея.Като се случи чудо да разчистят някой път като тоя си поделят дървата а те също са държавна собственост и най нахално пак със служебен транспорт се разнасят по домовете на всички участвали в акцията!!!!!!
    • 2
      Ке
      Кенанския Маймун
      18 -2
      11:14, 1 сеп 2018
      В южните щати при нас слагат по едни пранги на пандизачиите и ги пускат да чистят ....
    • 3
      Хр
      Христо
      15 0
      15:42, 1 сеп 2018
      Това хич не пречи да остържат някой шофьор за липсваща винетка или/и гражданска от "Олимпик"! Кога ще станем пак Сейменли??
    • 4
      Ки
      КИРЧЕВ - ТАНКИСТ
      15 -2
      16:06, 1 сеп 2018
      В пътното со готини пичови хич не им дреме за пътищата важно е да тече купона да си получават париците нещо ако закачат я премийки я нещо друго и така А вие си дрънкайте по нета
    • 5
      Ба
      Бау
      1 0
      20:12, 1 сеп 2018
      Хах сефте
    • 6
      Ив
      Иванов
      7 0
      21:18, 1 сеп 2018
      Аз по това трасе си вчупих страничното огледало на камиона при разминаване с друг камион. Клоните са в пътното платно . Чак е опасно !
    • 7
      Ми
      Минчо бригадира
      8 0
      22:39, 1 сеп 2018
      Едно е ясно-електората от симеоновград са роми ,та затова.Маса народ роми карат без кетап и никой не хае за това.По 5 буса бригадирите карат работници за Хасково и пътуват посред нощ,та никой да не ги спре за проверка.Органите не хаят за шофьор без книжка камо ли за пътя.
    Последни новини