Най-зловещият таен навик на всяка зодия

Дали искате да го признаете или не, всеки знак си има и някои странни, по-скоро неприятни характеристики.

Самите вие си имате някои страховити черти в характера, които са тъмни и объркани, но пък са и напълно нормални, а също така са свързани с вашия зодиакален знак.

Може би не сте се замисляли за тези свои черти, но астрологията може да ви помогне да ги осъзнаете. А ето ги и тях:

Овенът е обсебен от смъртта

Според много статии Овенът е обсебен от смъртта и прекарва необичайно много време, мислейки за нея, за смъртта на другите, за смъртта на планетата и т. н.. Добрата новина е, че скритото значение на смъртта за огнения знак Овен в крайна сметка е пречистване. Ако не можете да спрете да мислите за смъртта, може би е време да потърсите някои пречистващи практики като йога и медитация. Намасте.

 

Телецът е преследвач

Ако сте зодия Телец, значи знаете, че когато сте разстроени, сте склонни да се обърнете към преследването, за да получите това, което искате. Ако имате проблем с половинката си, възможно е да започнете да я дебнете. Може да се уловите да дебнете или шпионирате тайно колегите си, приятелите си и т. н., особено ако нещо в поведението им ви предизвиква или ви смущава.

Близнаците са лъжци

Двойствените Близнаци винаги имат своя собствена версия на истината. Ето защо те невинаги осъзнават, че ви лъжат. Близнаците знаят как да видят многостранната повърхност на ситуациите и следователно знаят, че истината има много страни и невинаги е лесно да се направи разграничение между добро и лошо, между фалшиво и истинско.

Ракът обсебва половинката си

Някои хора обичат да бъдат обожавани от партньора си и именно те трябва да си намерят половинка от зодия Рак. Представителите на този знак могат буквално да задушат от любов, внимание, привързаност и грижи по-свободолюбивите личности. Тази характеристика на Рака може да му донесе постоянни притеснения, че партньорът му ще го изостави някой ден и да не му даде покой.

Лъвът е обсебен от себе си

Лъвовете смятат, че светът е техен и всички останали просто живеем в него под наем. Те държат да са центъра на Вселената постоянно. Все искат другите да им се възхищават, да ги глезят, да ги аплодират. Тази тяхна нужда за внимание понякога е твърде отчаяна и ги тласка да вършат някои доста абсурдни неща, само и само да са в устите на хората.

Девата има тайни секс фантазии

Девата е любезна, трудолюбива, аналитична и практична. Тя обаче е срамежлива и това ѝ пречи да прехвърля сексуалните си фантазии от главата си в леглото. Именно затова често хората от този знак са малко скучни в сексуален план, поне докато не се намери партньор, който да намери начин да отключи здраво заключените им, иначе бурни сексуални фантазии.

Везните са обсебени от интернет

Везните са любопитни и искат да знаят всичко за хората и често се обсебват от четенето на обезпокоителни статии и гледането на странни видеоклипове в интернет. Везните сами не са наясно защо се интересуват от различен вид неудобна или поверителна информация, която другите хора не желаят да научават и именно затова предпочитат да пазят поверително поведението си онлайн.

Скорпионите имат тъмни мисли

Скорпионът се смята за най-тъмния знак в зодиака. Неслучайно представителите на тази зодия имат мрачни фантазии, често свързани с насилие. Тези мрачни мисли цял живот ги преследват под различна форма. Например, гледайки едно невинно животно, те се замислят колко лесно биха могли да го удушат... Добрата новина е, че всичко това е само в главата на Скорпиона, а не в действията му.

Стрелците имат фобия от чувствата си

Стрелецът има фобия от чувства, конфликти и отговорности. Той е любител на свободата и е склонен да бяга от проблемите. Хората от този знак отказват да инвестират времето, необходимо за разбирането и решаването на проблемите си, дори и в отношенията си с партньора. Хубавото е, че Стрелецът е знак за оптимизъм и късмет и все някак се справя с трудностите си.

Козирогът си мечтае за това как да се отърве от някои хора

Козирозите могат внимателно да планират как да смачкат човек, който се опитва да попречи на пътя им нагоре. Те умуват много върху това как точно да се отърват от онези, които пречат на напредъка им. Добрата новина е, че повечето Козирози всъщност не реализират тези свои пъклени планове. Причината е, че те все някога се сещат, че са съвършени и няма кой да им отнеме мястото на върха.

Водолеят си представя какво ще каже на погребението ви

Не, Водолеят не иска близките му да умират, но просто иска да бъде полезен във всеки един момент, дори и по време на скръб. Той е склонен да даде убежище на убиец, ако убиецът му се стори интригуващ. Въздушните знаци, какъвто е Водолей, често се смятат за интелектуалците на зодиака и техният подход към живота може да бъде силно теоретичен и не особено практичен.

Рибите си мечтаят да са супергерои

Състрадателните Риби искат да спасят света и хората от злото, така че често си мечтаят да имат суперсили. Тъй като те усещат нещата много дълбоко, понякога наистина могат да развият свръхестествен комплекс. Тоест, да се хванат да помагат на другите, докато техният собствен живот се обърква. Риби, помнете – поставете кислородната маска първо на себе си, преди да помагате на другите, а и не е ваша работа да спасявате света.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини