Абитуриентите на Професионалната гимназия изгряха на сцената

    Абитуриентите на ПГСС "Васил Левски"  стъпиха на сцена. За много от тях това беше „първа изява“, но те изглеждаха като звезди. Променливото време принуди класните ръководители да вземат решение церемонията по изпращането да се проведе в читалището, за да бъдат опазени роклите, костюмите и прическите на абитуриентите и техниката на организаторите. Така вместо да дефилират по килим, завършилите икономика, агроекология и механизация на селското стопанство излязоха на сцената. Това обърка работата на оператори и фотографи, но близките бяха доволни да изгледат „спектакъла“ удобно седнали, без да се налага да се надигат на пръсти. 12“а“ излязоха подготвени на сцената и издигнаха „медицинска бележка“, с която засвидетелстваха любовта си към своята класна Свитлана Николова. По-дискретни признания получиха и другите две класни - Здравка Манолова и Антоанета Чешмеджиева.

    Отличниците на випуска Мария Атанасова и Теодор Пенев прочетоха благодарствено слово от името на своите съученици. „На добър път“ им пожелаха директорът на училището Росица Генова и председателя на училищното настоятелство и кмет на общината Ангел Папазов. В кратката програма се включи и ТК „Евридика“.

    Церемонията по изпращането премина без традиционното общо хоро, но под непрекъснатото бурно броене до 12.

    Автопаркът тази година беше беден откъм нестандартни хрумвания – нямаше трактори, коне, автовози и тирове. Храна за клюки даде единствено дълга лимузина с униформен шофьор и ескорта от мотори на една от абитуриентките.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      От
      От Фен
      1 0
      13:02, 27 май 2018
      Много Хубави Госпожи !
      • Др
        Друг фен
        1 0
        17:31, 28 май 2018
        Не са ли госпожици?
    • 2
      От
      Откровен
      4 -2
      14:29, 27 май 2018
      Всички са много хубави,само дето директорката им не я бива!
    • 3
      Ко
      Комшия
      6 0
      23:12, 28 май 2018
      А знаете ли защо Емо ," фойерверка ",водеше колоната към Европата ? Поздравете го ! Отиде до Градина , взе дете което не познава и за което е разбрал на предишния ден, и което нямаше с какво да иде на бала , закара го до читалището , закара го като лидер на колоната до европата и се върна да закара родителите му у дома в градина АБСОЛЮТНО БЕЗВЪЗМЕЗДНО !!! И после отидде да имподготвя зарята Възхищавам се на такива хора !!!
    • 4
      Ко
      Комшия
      1 0
      23:17, 28 май 2018
      Емил е мъжкар - затова прави така , евала брато
    Последни новини