1 °C

Щафета ще парализира утре движението в централната градска част на Първомай

Заради ученическата щафета „Св. Георги Победоносец“, утре , 4 май между 14.30 и 17.30 часа ще бъдат затворени за движение следните улици:

„Братя Миладинови – юг“ между улиците „Опълченска“ и „Кочо Честименски“

„Пейо Яворов“ - между „Димитър Благоев“ и „Кочо Честименски“.

Улиците „Димитър Благоев“, „Никола Вапцаров“, „Любен Каравелов“ и „Панайот Волов“ ще са затворени между „Княз Борис I“ и „Братя Миладинови- юг“.

Движението за това време по улица „Димитър Благоев“ ще се извършва в обратна на указаната посока, т.е. от „Княз Борис I“ ще се завива надясно, а не наляво. Превозните средства ще се насочват за движение по ул. „Опълченска“ и ул. „Кочо Честименски“.

Шофьорите още от днес ще бъдат предупреждавани да не паркират по това време на ул. „Яворов“.

Организаторите на щафетата се извиняват за създаденото неудобство и се надяват на проявено разбиране от страна на шофьорите. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ар
  Аристотел
  19 -13
  11:43, 3 май 2018
  Предлагам по-весело заглавие: "Заложници в центъра на град Първомай ще станат неволни свидетели на ученическа щафета по случай денят на Свети Георги!" с подзаглавие "Децата ще потичат за здраве преди да започне голямото чекнене на ягнета"
  • 12
   12
   8 -20
   15:27, 3 май 2018
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Лу
  Лудото Коле
  8 -3
  17:33, 3 май 2018
  айде пак се почва с мрънкането и реването д3йба! Същото както за панагиря! Нищо, нищо не трябва да се организира в гр. Първомай за да не би някой да се почувства леко леко неразположен !
 • 3
  Би
  Бившия Съветски Съюз
  5 -6
  19:20, 3 май 2018
  Какви събития? Какви 5 лева? Каква ще е тази щафета? Щафета с краставици и награден фонд едно пале с лютеница?
 • 4
  12
  123
  2 -2
  21:41, 3 май 2018
  Каква е тази неориентирана карта с посоките на града бе? От кога улиците П волов,Н Вапцаров ,К Честименски са в източната част на града и освен това на север от жп линията? А Йоан Екзарх и Опълченска сте ги шитнали на запад в посока към с. Виница?

Хороскоп за 02.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
02 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
02 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
02 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
02 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
02 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
02 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
02 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
02 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
02 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
02 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
02 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
02 апр 2020
Последни новини