Дрогиран младок бе заловен при Чилик, полицията заварди Кирковско

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества. Около 16,30 часа вчера в района на село Чилик бил спрян лек автомобил „Фолксваген“ с 22-годишен водач. Тестът за наркотици на шофьора отчел положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

67 автомобила и 83 лица си били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Кирково вчера от 13,30 часа до 17 часа за ограничаване на предпоставките за тежки ПТП, установяване на лица, обявени за общодържавно издирване и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. За констатираните нарушения са съставени 4 акта и 7 фиша по ЗДвП.

Осем пожарникари от службата в Кърджали загасили запален комин на жилищна сграда и горящи отпадъци на улица в областния център след подадени сигнали вчера. Няма нанесени щети.

Екип на пожарната служба в Кърджалии проникнал в апартамент през тераса след подаден сигнал, че жена вика за помощ. Спасителната операция е проведена тази сутрин около 7,30 часа. 82-годишщната обитателка на жилището била предадена на екип на Центъра за спешна помощ.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини