Гледайте онлайн сесията на Общинския съвет в Смолян днес от 13:00 ч., ще има интересни дебати

„СмолянБГвести“, телевизия "еТВ" и „Еском“ продължават излъчването на общинските сесии онлайн, които може да гледате директно на сайта ни http: //www. smolyan. bgvesti.net/.

Днес от 13: 00ч. Общинският съвет в Смолян ще проведе редовната ежемесечна сесия. На заседанието ще бъдат разгледани 49 точки. Сред най-важните теми ще бъдат дискусиите по годишните отчети за 2017 г. за изпълнението на програмата за намаляване на замърсяването от фини прахови частици и този по изпълнение на общинската програма за управление на отпадъците за миналата година. Преструктуриране на Дневен център „Звънче“, Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи без увреждания в кв. „Каптажа“, както и одобряване на пари за енергийна ефективност за Планетариума са също сред точките за днес.  

Ще се приеме и годишен доклад за 2017 година за наблюдение и оценка на изпълнението на Общински план за развитие на община Смолян за периода 2014-2020 година. Общинските съветници ще гласуват и докладна за предоставяне на средства на храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“, в „Устово“, които са нужни за възстановяване на първото класно училище в Средните Родопи.

 

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини