Parvomai.NET стана на 7

Освен Прошка, днес е и друг празник – 7 години навършва сайтът за новини в Първомай и региона – Parvomai.NET. Длъжни сме да отдадем заслуженото на всички, които малко или много, имат заслуга за този рожден ден и голяма част от тях сте Вие, нашите читатели.

Разбира се, историята съвсем не е изпълнена с безгрижие. Имали сме трудни моменти. Получавали сме упреци както от героите на новините, така и от хора, които сме порпуснали. Недоволните, понякога, са били по-гласовити от доволните. Работата ни, понякога, е оставала скрита за мнозина, но това, което публикуваме, винаги се чете от хиляди.

Така беше в началото, така е и днес. Веднъж е напрегнато – избори, кампании, събития. Друг път е лежерно, но винаги сме се стремяли да ви информираме.

7 години е възраст, която хората отбелязват като специална – казват, че е показателна за изграждането на една личност. Седмата година за един сайт също е специална – ентусиазмът е утихнал, но  опитът е натрупан и електронното издание вече има характер.

Parvomai.NET се роди по време на криза и е орган не на друг, а на своите читатели. Ние ще продължаваме да ви информираме, да разглеждаме темите непреднамерено, конструктивно, с толерантност към различните мнения.

Днешният ден е празник за вас, които се информирате от Parvomai.NET. На всички, които ни помагат – Благодарим Ви и прощавайте!

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    По
    почитател
    3 -1
    14:20, 18 фев 2018
    Честит РД и все така да продължавате ! Простено да ви е за волните или неволни прегрешения!
  • 2
    12
    123
    0 -1
    11:27, 19 фев 2018
    Само един може да прощава.И от Него трябва да искаме да ни прости.А ние имаме задължението да не грешим,особено когато е " волно" (умишлено).
Последни новини