10 °C

Класиране на Коледния турнир по бадминтон

  48 момчета и момичета се състезаваха на коледния турнир по бадминтон, И тази година той беше съорганизиран от  Община Първомай и КФВС „Атлет“. Всички участници получиха торбички с подаръци, а най-добрите медали и грамоти.

  Ето и класирането по пол и възраст:

  Момчета 1-2 клас

  1-Георги Рупцов НУ „Христо Ботев“

  2-Никола Йорданов  СУ „Асен Златаров“

  3-Божидар Петров, Павел Панев СУ „Асен Златаров“

  1-2 клас момичета

  1-Елена Димитрова

  2-Виктория Попова

  3-Елена Попиванова и Рая Йорданова. Всички момичета са от СУ „Асен Златаров“

  Момчета 3-4 клас

  1-Христо Костов СУ „Асен Златаров“

  2-Андрей Нешев СУ „Черноризец Храбър“-Пловдив

  3-Димитър Николов и Божидар Ганев СУ „Асен Златаров“

  Момичета 3-4 клас

  1-Александра Василева СУ „Асен Златаров“

  2-Мария Димитрова СУ „Асен Златаров“

  3-Никол Тончева СУ „Асен Златаров“ и Василена Банялиева НУ „Христо Ботев“

  Момчета 5-6 клас

  1-Стелян Нешев СУ „Черноризец Храбър“

  2-Ангел Йоргов СУ „Асен Златаров“

  3-Янко Минков и Илия Янков СУ „Асен Златаров“

  Момчета 7-8 клас

  1-Николай Давчев СУ „Асен Златаров“

  2-Георги Манчев СУ „Асен Златаров“

  3-Светослав Раев и Теодор Андреев СУ „Асен Златаров“

  Момичета 6-7 клас

  1-Михаела Чепишева ОУ „Кирил и Методий“

  2-Цветина Попиванова СУ „Асен Златаров“

  3-Теодора Христозова СУ „Асен Златаров“

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Кр
   Крив
   11 -5
   00:00, 27 дек 2017
   А къде са им шампионите?
   Защо никой не пита за Станимир и Калояна?
  • 2
   Пр
   Прав
   6 -11
   14:40, 27 дек 2017
   Как се наричат тези, които предават треньорите и к... Виж коментара
  • 3
   Кр
   Крив
   8 -9
   21:01, 27 дек 2017
   Името ти май е "треньор- олигофрен", не прав....
  • 4
   Лю
   Любопитен
   7 -5
   09:06, 28 дек 2017
   Ами къде са тогава? Защо не бяха на турнира?
  • 5
   Пр
   ПРАВ
   7 -7
   10:05, 28 дек 2017
   Как ще ги има, като засенчваха някой . Дори и при децата се използват , наши и ваши . Кмета къде е нали той е председател на клуба?
  • 6
   Ро
   Родител
   10 0
   11:13, 28 дек 2017
   Шампионите от кои са? От "нашите" или от "вашите"? Защо не оставите децата да покажат какво могат, а намесвате кмета. Обърнахте го на махленска свада, а тези които страдат са нашите деца. Тях някой пита ли ги какво искат?
  • 7
   Дя
   Дядо Коледа
   5 -1
   17:36, 29 дек 2017
   Не съм прочел някаде някой от треньрите да е написал за някое дете че е олигофрен.По спокойно ,живота продължава.

  Хороскоп за 04.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще ви предложи много предизвикателства. Това ви стимулира да се развихрите и да покажете на околните способността си да се справяте с какви ли не ситуации. Не поемайте обаче излишни рискове, за да не съжалявате след това.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. Предстои да вземете решения, предвид на скъсените срокове и ново възникнали въпроси. Няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си. Самочувствието ви чувствително ще се подобри, равнявайки постиженията си с най-добрите от сферата на интересите ви.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Погрижете се за духовния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и съсипват настроението ви. Гледайте на случващото се философски и търсете поуката от всяка ситуация. По често си отговаряйте на въпроса “защо ми се случва това“. Има какво да научите за себе си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. Имате възможност да си починете, да се разтоварите и да се заредите с нови сили за всичко, което ви предстои от тук нататък. Ще останете поласкани от вниманието, което получавате днес. Не обръщайте внимание на дреболии.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Енергия и добро настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели. Подемът, който следва ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и свързаните с тях удобства ще ви подскажат, че вървите по вярната пътека.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Взаимоотношенията в семейството също се подобряват. Близките ви са благосклонни да приемат ваша идея и може да очаквате съдействие. В любовта от вас се очаква повече внимание и съпричастност към проблемите на партньора.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.
  04 апр 2020
  Последни новини