16 °C

Център за работа с деца и младежи „Клуб на радостта“ ви кани на Благотворителен Коледен концерт

Изображение 1 от 3

  Център за работа с деца и младежи „Клуб на радостта“ ви кани на  Благотворителен Коледен концерт в събота , 23-ти декември, от 12 часа в Пленарна зала.

  Още от началото на седмицата децата от клуба подготвят коледното настроение. На 19-ти декември в Пленарна зала театралния състав с ръководител Спас Янков развеселиха публиката по покана на пенсионерската организация с пиесата „ Господин Балкански в чужбина“. Наградената за най-добра главна роля пиеса  (Петър Йорданов в ролята на Г-н Балкански) на фестивала „ Талантино“ в град Благоевград, ще се играе поне още един сезон поради големия интерес на публиката към режисурата и към изпълнението на младите актьори. Част от „ Г-н Балкански в чужбина“ ще може да видите на коледния концерт на „Клуб на радостта“.

  На 19-ти декември школата по изобразително и приложно изкуство на госпожа Зорка Каразапрянова  към центъра за работа с деца откри благотворителната си коледна изложба в кулоарите на общинската администрация. Специално подготвената изложба с много вълнение и усилен труд на младите художници и тяхната ръководителка се предлага в замяна на финансова  помощ за дете в нужда. Децата и тяхната неуморна учителка гарантират качеството на своите произведения с многобройните национални награди и участията си в пленери през годината. В събота 23-ти декември всеки може да закупи любима картина лично от нейния автор и да помогне за рехабилитационния период на Валя – кауза, зад която целия град обедини усилия и изрази човечност!

  Зад тази кауза застават и децата от школата по творческо писане, ръководена от госпожа Петя Георгиева към „Клуб на радостта“. Като истински млади журналисти те създадоха за втора поредна година вестник „ Усмивка“, който е издание на центъра за работа с деца и младежи  и  тази година се разпространява с голямата подкрепа на печатницата в град Първомай. С първите два броя на вестника  младите журналисти спечелиха голяма награда от национален  журналистически конкурс в град Разград. В деня на концерта всеки продаден брой от вестника ще помогне за благотворителната им кауза.

  Младите творци на град Първомай ви канят да видите техните успехи, творческа дейност и бъдещи школи, като танци, уроци по музика и китара и много други. Така се надяват да привлекат  още желаещи да създават култура в града и да се запишат в центъра за работа с деца и младежи

   „Клуб на радостта“ – град Първомай и през Новата 2018 година.

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 15.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
  15 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
  15 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
  15 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
  15 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
  15 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
  15 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
  15 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
  15 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
  15 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
  15 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
  15 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
  15 май 2021
  Последни новини