Център за работа с деца и младежи „Клуб на радостта“ ви кани на Благотворителен Коледен концерт

Изображение 1 от 3

    Център за работа с деца и младежи „Клуб на радостта“ ви кани на  Благотворителен Коледен концерт в събота , 23-ти декември, от 12 часа в Пленарна зала.

    Още от началото на седмицата децата от клуба подготвят коледното настроение. На 19-ти декември в Пленарна зала театралния състав с ръководител Спас Янков развеселиха публиката по покана на пенсионерската организация с пиесата „ Господин Балкански в чужбина“. Наградената за най-добра главна роля пиеса  (Петър Йорданов в ролята на Г-н Балкански) на фестивала „ Талантино“ в град Благоевград, ще се играе поне още един сезон поради големия интерес на публиката към режисурата и към изпълнението на младите актьори. Част от „ Г-н Балкански в чужбина“ ще може да видите на коледния концерт на „Клуб на радостта“.

    На 19-ти декември школата по изобразително и приложно изкуство на госпожа Зорка Каразапрянова  към центъра за работа с деца откри благотворителната си коледна изложба в кулоарите на общинската администрация. Специално подготвената изложба с много вълнение и усилен труд на младите художници и тяхната ръководителка се предлага в замяна на финансова  помощ за дете в нужда. Децата и тяхната неуморна учителка гарантират качеството на своите произведения с многобройните национални награди и участията си в пленери през годината. В събота 23-ти декември всеки може да закупи любима картина лично от нейния автор и да помогне за рехабилитационния период на Валя – кауза, зад която целия град обедини усилия и изрази човечност!

    Зад тази кауза застават и децата от школата по творческо писане, ръководена от госпожа Петя Георгиева към „Клуб на радостта“. Като истински млади журналисти те създадоха за втора поредна година вестник „ Усмивка“, който е издание на центъра за работа с деца и младежи  и  тази година се разпространява с голямата подкрепа на печатницата в град Първомай. С първите два броя на вестника  младите журналисти спечелиха голяма награда от национален  журналистически конкурс в град Разград. В деня на концерта всеки продаден брой от вестника ще помогне за благотворителната им кауза.

    Младите творци на град Първомай ви канят да видите техните успехи, творческа дейност и бъдещи школи, като танци, уроци по музика и китара и много други. Така се надяват да привлекат  още желаещи да създават култура в града и да се запишат в центъра за работа с деца и младежи

     „Клуб на радостта“ – град Първомай и през Новата 2018 година.

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини