18 °C

Клубове от "Златаров" събраха пари за реновиране на актовата зала

  Снимки: Стоян Неделчев

  На връх Игнажден 10 клуба от СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ посрещнаха родители, учители, приятели и ги зарадваха с празничния концерт „Магията на времето“. Клубовете са създадени по проекта за развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им  "Твоят час".

  Освен  сценичен талант, ученици от клуб „Информационни технологии“, с ръководител Татяна Попова,  вплетоха знанията си  в спектакъла и допълниха представянето с мултимедийна презентация.

  Концертът беше част от благотворителна инициатива за набиране на средства за обновяване на актовата зала на училището.

  Ивайла Цветанова, която за пръв път се представи с театрална роля, сподели, че иска повече микрофони.    Тя се надява още много пъти да излиза на сцена, защото е почувствала емоцията от аплодисментите на публиката.

  Нейната приятелка и партньорка в спектакъла Аделина Али също каза, че се чувства страхотно и е завладяна от радостното усещане за приближаващата Нова година.

  Концертът ни върна в детството и това беше много вълнуващо – споделиха хора от публиката.

  Танцовите клубове с ръководители Венче Колева, Йоана Димова, Запрянка Христозова, Ганка Вантова и Ваня Будова разлюляха земята. Пяха учениците на Нина Ангелова, Красимира Гочева и децата от клуб „Бъди звезда в света на поп музиката“ с ръководител Миглена Стоева. Стихове и истории разказаха учениците от Театралния състав на Теодора Кирякова и четвъртокласниците на Петя Христва, а Коледарската група от класа на Румянка Балева и Марийка Янчолова наредиха пожелания за късмет и здраве.

  Когато правиш такъв концерт, емоцията е по-различна, сподели един от главните организатори – Миглена Стоева. Завладян си както от празничния дух, така и от надеждата следващият път тази сцена да е още по-добро място за изява на децата.

  Събраните до момента средства са малко над 2000 лв. Всеки от ръководителите се надява да получи нещо ново – озвучаване, осветление, екран за презентации или завеси, а залата се нуждае както от освежаване, така и от нови, удони и красиви столове.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 23.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
  23 сеп 2020
  Последни новини