Инж. Изет Шабан към жените от ДПС:Вие се превърнахте в авангарда на Движението

„Ръководството на ДПС дава широко поле за изява и реализация на дамите в политиката. Вие се превърнахте в авангарда на Движението и за много кратко време успяхте да се мобилизирате и да се сплотите. А когато сте заедно, сте по-инициативни и по-активни“.Това заяви на среща с дамите от женската организация  на ДПС в Ардино областният лидер на Движението инж. Изет Шабан. Той подчерта, че женската структура на ДПС е една от най-младата организация в Ардино, която за много кратко време се е организирала отлично и е увеличила членовете си двойно.

„Отваряйте вратите си към нови приятелства и за всички, за да популяризирате партията“, каза още инж. Изет Шабан. Той предаде на дамите поздравите напредседателя на ДПС Мустафа Карадайъ, както и на дамата-депутат от Движението Адлен Шевкед.

Областният председател на ДПС инж. Изет Шабан поздрави дамите за тяхната инициативност и им пожела да продължат в същия дух. Той разясни пред тях актуалната политическа обстановка в страната. „Политическата ситуация в страната не е добра. В Бюджет 2018 няма никакви реални политики, има само цифри“, заяви инж.Изет Шабан. Тойпоздрави дамите от женската структура на ДПС в Ардино с настъпването на Новата 2018 година. „Нека Новата  година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов! Нека тя бъде година на сбъднати очаквания!“, заяви инж. Шабан.

Срещите на ДПС-Ардино с избиратели ще продължи по предварително утвърден график, до края на януари 2018 година.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини