193 бакалаври и магистри получиха дипломи от УНСС в Хасково

    193-ма абсолвенти от Регионалния център за дистанционно обучение към УНСС в Хасково получиха дипломите си за висше образование на официална церемония в бившия Дом на техниката днес. 122-ма са завършилите бакалавърска степен в специалностите - икономика, счетоводство и контрол, както и бизнес администрация. Сред тях има трима отличници - Нурсен Аптиджемил, Петя Петрова и Александра Латунова.

    Останалите 71 вишисти получиха дипломи за магистърска степен със специалности - счетоводство и контрол, публични финанси и бизнес администрация. Единственият пълен отличник е Красимир Янев.

    На церемонията по връчване на дипломите присъстваха зам.-ректорът на УНСС в София доц. д-р Стела Ралева, директорът на РЦДО в столицата проф. д-р Маргарита Александрова, зам.-ректорът по обучение в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение доц. д-р Миланка Славова и директорът на РЦДО към УНСС в Хасково доц. Живко Драганов, които поздравиха абсолвентите и им пожелаха попътен вятър в живота.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Лу
      лумпен седесар
      21 -10
      17:43, 2 дек 2017
      То дипломирането хубаво но после Всички тия ще искат да работят на бюро а бюрата в държавата са КЪТ --за Бойко за Цеца за Лилито и още някой ГЛАДЕН гербер Така че хайде в странство за бране на гъби или миене на чинии
    • 2
      Ун
      УНСС
      23 -11
      18:08, 2 дек 2017
      Милите "студенти", знаят ли, че на вятъра са си дали парите? Какво образование можеш да получиш в този филиал, създаден да акумулира пари? Знаят ли тези "студенти", че в частния сектор завършили в УНСС-Хасково никой не желае да наема на работа? А местата в държавната администрация са кът, ама много кът.
    Последни новини