Половината от сумата за имплантите на Валя вече е събрана, операцията ѝ - насрочена

Изображение 1 от 3

    Над 20 000 лв. е сумата по сметката на Калинка Тонева за импланти на дъщеря ѝ Валентина. Само 2 седмици бяха нужни, за да помогнем на Валя да направи първата голяма крачка към живот без болка. Това даде възможност да бъде определена и дата за операция – 8 януари. Вече и най-големите скептици са убедени, че до тогава така нужните 40 000 лв. ще бъдат събрани. Все още не са отворени огромният брой кутии, поставени в редица училища в Пловдив и Първомай. А в събота стартира и поредица благотворителни прояви с разнообразна програма за всякакъв вкус – рап, фолклор, рок, театър.

    Първата ще е в кафе „FX“, където на 18 срещу 19 ноември е организирано благотворително парти с черна музика. Входът е 5 лв, а началото – малко след полунощ.

    Следващата изява ще бъде на учениците от СУ „Златаров“, които подготвят концерт с вход за желаещите 5 лв., на 22 ноември от 18 часа. Мястото на събитието е актовата зала на училището.

    На 24 ноември от 18.30 часа в салона на читалище „Св.св. Кирил и Методий“ ще се проведе голям благотворителен концерт с участието на Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Ваня Вълкова, Атанаска Тенева, танцов клуб „Евридика“ и КСТ „Меджик Степ“ - Чирпан. Цената на билетите е 5 лв.

    Рок групи ще свирят в полза на Валя на 3 декември в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив от 10.30 часа

    На 5 декември, от 19 часа в залата на СУ „Златаров“ ще бъде благотворителното представление на „Неотразима на 50“. Цена на билета – 10 лв.

    Майката на Валя, Калинка, разказа за впечатляващи и трогателни случаи на милосърдие от съученици и приятели на дъщеря ѝ. Дете, което е дарило спестените си 260 лв., за да може приятелката му да живее нормално. Момичета, които лично са обикаляли търговци от сергия на сергия, за да разказват за Валя и да съберат парички за имплантите ѝ. Нека да изпълним оставащите 53 дни до операцията с още много доброта!

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини