Ремонтират дворовете на училищата "Ангел Кънчев" и "Панайот Волов"

Община Асеновград обяви поръчка за ремонт на дворните пространства на ОУ "Ангел Кънчев" в града и ОУ "Панайот Волов" в кв. Долни Воден. Общата прогнозна стойност на поръчката е 60 417 лева без ДДС.

В училище "Ангел Кънчев" трябва да бъде извършено разваляне на износената и разрушената тротоарна настилка, демонтиране на разрушените бордюри, доставка и полагане на нови цветни бетонови плочи и съответно превоз на строителните отпадъци до Депото за твърди битови отпадъци. В долноводенското училище основна дейност ще е вертикалната планировка на дворните площи и ремонт на оградата. Строително-монтажните дейности обхващат демонтиране на разрушените стъпала към централния вход, разваляне на износената и разрушена тротоарна настилка, демонтиране на разрушените бордюри, направа на тротоарна настилка за вътрешно-дворни алеи, демонтиране на старите метални мрежи по оградния зид, направа на бетонова шапка върху каменен зид, доставка и монтаж на ажурна ограда с нови цветни метални пана и превоз на строителните отпадъци на ДТБО.

Срокът за изпълнение на СМР е до 30 календарни дни за всеки отделен обект, като изпълнителят ще започне работа след получаване на възлагателно писмо за конкретния обект при осигурено финансиране.

Офертите за изпълнение на поръчката ще се приемат до 6 ноември, а отварянето им ще стане на следващия ден в 10:00 часа в зала 517 на Общината.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини