Софийският университет оцени високо доклад на Нели Томаатанасова

Учителката от ОУ „Георги Караславов“ Нели Томаатанасова спечели специалната награда на ДИУУ  на Софийския университет в Четвъртия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности - за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация на децата и учениците“– 2017 г.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ѝ връчи награда и сертификат по време на национален семинар в Санаторно- оздравителен комплекс „Камчия” край Варна. Мероприятието е част от Международния конкурс на тема “Извънкласните и извънучилищни дейности- за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация  на децата и учениците - 2017“, организиран от Фондация "Устойчиво развитие за България, Синдикат на българските учители, под патронажа на Министерството на образованието и науката.

Нели Томаатанасова участва с разработка на тема „Подготовка за „живия“ живот“.

Презентацията ѝ бе одобрена и оценена от компетентно жури.

Във форума участваха над 200 учители и специалисти от цялата страна, работещи в сферата на извънкласната дейност от детските градини и училищата, от центровете за личностно развитие и приобщаващо образование, както и директори, експерти по образование, научни работници, преподаватели и студенти от педагогически факултети на висшите училища.

Педагози от различни краища на страната също представиха добрия си опит в категории: “Подготвителна група за училище“, “Искам думата“- есе “Добротата в моя живот“, Извънкласни дейности I - XII клас“, „Извънучилищни дейности“. В рамките на програмата на семинара всички участници се включиха в кръгла маса по теми, свързани с личностните и социални умения на подрастващите за приобщаване и адаптиране към преходите в образователната система, и се запознаха с презентация на тема „Училище на бъдещето „Юрий Гагарин”- СОК „Камчия”, с участието на доц. д-р Райна Захариева и Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Оц
    оццценка 6
    8 -6
    10:11, 8 сеп 2017
    Нивото на СУ е паднало много.
    • Ко
      колега
      5 -2
      14:19, 8 сеп 2017
      Не мога да преценя повече тъп ли си или повече завистлив?
  • 2
    Ко
    колега
    5 -1
    14:20, 8 сеп 2017
    Браво, Нели!
  • 3
    Ко
    колеега
    3 -4
    20:34, 8 сеп 2017
    До колкото съм запознат,не само един учител е награден,защо не се пише нищо за други,който според мен,а и не само е постигнал много повече???
    • 12
      123
      3 -2
      21:05, 8 сеп 2017
      Очевидно е от "познанията" и от грамотността ТИ "колега", че си просто неоценен. А за да задоволя жаждата ти за знания г-жа Томаатанасова е единственият учител от община Първомай отличен на този конкурс.
    • Ко
      колега
      2 -3
      18:04, 11 сеп 2017
      123,за да ви просветля,оказа се че не само г-жа Томаатанасова е нагредена.Моля сверете си часовниците,и не пускайте кьорфишеци!!! С Уважение!
  • 4
    Бе
    без оценка
    1 -6
    21:04, 8 сеп 2017
    ......за устойчиво качествено обучение, възпитание... Виж коментара
    • 12
      123
      3 -2
      21:11, 8 сеп 2017
      Интелектуалното и образователно ниво на децата е отражение на родителското такова!
Последни новини