"Борислав" стартира подготовката си

Представителният тим на “Борислав” стартира подготовката си за новия сезон. 23-ма футболисти започнаха тренировки под ръководството на новия си старши треньор Спас Колев, заменил на поста Александър Стойчев.

Футболната кариера на Спас Колев започва в ДЮШ на “Ботев” но преминава и през “Борислав” (Първомай). В “А” група играе за “Ботев” (Пловдив) и силния тогава тим на “Нефтохимик” (Бургас).

Нови имена в отбора на старта на подготовката са братята Ангел и Мартин Здравчеви, който са минали през школата на “Литекс”, добре познатият на всички любители на футбола Георги Какалов, бившият играч на “Марица” Пд Виделен Сердарски и младият вратар Димитър Вичев. С “Борислав” отново тренира Богдан Кузмов, който игра за първомайския отбор преди два сезона. В тима се завръщат и младите Димитър Димитров (19 г.) и Димитър Хубинов (20 г.), който през милания сезон игра в “Марица” Пд.

В петък, 7 юли, от 18.30 часа на градския стадион в Първомай ще се проведе и първата контрола на “Борислав” срещу тима на “Атлетик” (Куклен). Основната цел на проверката е треньорът Спас Колев да се запознае с качествата на футболистите в тима.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Са
    Само Борислав
    3 0
    14:12, 5 юли 2017
    Успех на момчетата от "Борислав" и техните треньори.!!!
  • 2
    Пъ
    Първомаец
    3 0
    16:37, 5 юли 2017
    Успех на момчетата и още по-добро класиране от миналата година !!!
Последни новини