Нели Томаатанасова получи годишната награда на образователното управление

Недялка Томаатансова – начален учител от ОУ „Георги Караславов“ получи наградата в групата Педагогически специалисти – начален етап на Годишните награди на РУО – Пловдив.

За поредна година Регионално управление на образованието – гр. Пловдив връчва своите Годишни награди на педагогическите специалисти. Номинираните в тази категория бяха най-голямата група. Наградени бяха двама преподаватли- г-жа Мариана Иванова от ОУ "Христо Ботев" - с. Крумово и г-жа Недялка Томаатанасова от ОУ „Георги Караславов“ – кв. Дебър.

От тази година бе предвидена възможност номинации за награждаване на педагогически специалисти и на директори на училища, детски градини и центрове за подкрепа на личностно развитие да могат да се правят от широк кръг заинтересовани лица, включително от граждани и родители, от директори и учители - за свои колеги.

Церемонията се проведе в залата на Общински съвет – гр. Пловдив. Наградите връчи лично Началника на РУО – Пловдив г-жа Иванка Киркова.

Недялка Томааанасова е учител с доказани способности, обичана от учениците си и уважавана от своите колеги.

Тази година тя участва в Третата регионална конференция на началните учители, на която презентира работата си. Участва с доклад в XII-те Национални ученически четения, а разработката ѝ „Компетентностният подход – подготовка за „живия“ живот“ влезе в сборника „Моето педагогическо ежедневие“.

Ден преди да получи наградата на РУО – Пловди, г-жа Томаатанасова е спечелила и награда на Четвъртия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности - за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците - 2017” на тема: „Развиваща и подкрепяща образователна среда – творчество, успеваемост, духовност“.

Нели Томаатанасова получава наградата на РУО за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност и за постигнати значими резултати в процеса на обучението, възпитанието и социализацията на децата и учениците в системата на предучилищното образование на област Пловдив.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    68
    681
    0 -1
    21:52, 29 юни 2017
    Що се вживявате толкоз?Можете да съдите за учителите като виждате колко знания и умствен багаж имат подопечните им!
    • 18
      186
      2 0
      18:02, 30 юни 2017
      Умственият багаж на учениците е показател за нивото на еволюция при родителите им. Поздравления за г-жа Томаатанасова - невероятен педагог!!!
Последни новини