17 °C

Поп и рок музика превзе столицата на фолклора

  За 2 дни Първомай от столица на тракийската музика е превърна в център на попа и рока. В две последователни вечери вечно зелени и  нови песни звучаха в центъра на града.

  Първия ден сцената принадлежеше на талантливите деца на Първомай – вокалната група на СУ „Златаров“, Атанаска Тенева, Лили Караславова, Деница Караславова и Радост Грозева. Към тях се присъединиха студентките Кристияна Сиракова и Антония Тунчева и първомайци отново можеха да се насладят на еуфоричното трио „Еуфория“ –Нани, Тони и Криси. Концертът беше подготвен от работещите в екип Миглена Стоева и Елена Тенева.

  Съботната вечер беше посветена на рока. С не по-малко ентусиазъм бяха посрещнати гостуващите групи IVORY TWILIGHT, TRANSROCK, ROCKBULL и А-grupata, а концертът беше открит от Нани Тенева.

  Така след 8-годишно прекъсване площадът на центъра беше разтърсен от рок, емоции и страсти. Десетки почитатели изживяха тръпката от рок музика. Очарователна водеща беше Никита Ангелова, която уверено върви по стъпките на баща си Димитър – Удо Ангелов. Групите представиха свои парчета, а зрителите удовлетворено заявиха, че събитието е уникално. Така организаторите от Рок сдружение „ЕВА“ поставиха ново начало –Празникът на поп и рок музиката да намери място в  майските тържества.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   22
   222
   4 -9
   15:09, 22 май 2017
   шумът беше толкова силен, колкото на циганска сват... Виж коментара
   • 13
    13
    7 0
    01:02, 23 май 2017
    Проспахте си младините, сега си проспивате и старините. А кой ще спи вместо вас на гробището? Тогава ще митарствате, така ли?
  • 2
   10
   100 години
   4 0
   13:09, 23 май 2017
   Мисля , че "13" е много прав.Мисля,че на табелата на града трябва да пише тихо минавайте с колите да не събудите първомайци.Тенденцията е скоро градът да стане изключително тих , за да може пенсионери и застаряващи хора да се чустват комфортно, около тях да няма деца , които да пищят и те спокойно да изживееят старините си и накрая да го обгърне пълна тишина и спокойствие.Преобладаващата част от хората не искат да има живот около тях , а мъртвило!

  Хороскоп за 03.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
  03 мар 2021
  Последни новини