Ивайло Налбантов и екипът му смениха ръководството на СУ „Златаров“

Ивайло Налбантов, екипът му и около 80 ученици замениха ръководството, учителите и служителите в СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ за ден. В Деня на ученическото самоуправление те поеха всички постове – от директорския, заместническите, на педагозите до охраната и секретарката. Така беше спазена традицията от последните години в чест на патронния празник учениците да заемат местата на учители и служители в училището.

За всяка от позициите учениците кандидатстват като излагат своите желания и мотиви за заемане на дадена позиция. Кандидатите за директорското място тази година са били трима. Ръководството е одобрило Ивайло Налбантов.

Пред parvomai.net той сподели, че е кандидатствал преди всичко воден от любопитство.

В ръководния от него екип бяха Петя Стоева, Йорданка Колева, Габриела Генова, Симеон Андонов, Веселина Георгиева, Станимир Ангелов и Жанета Колева. Всички те  бяха много амбицирани и подготвени да се представят добре, затова работата им като мениджъри на училището бе спорна и без затруднения, без неочаквани и стресови ситуации.

Ивайло Налбантов е известен със своите разностранни интереси – спорт, сцена, компютри, рисуване… Беше ни любопитно да разберем кое от всичките му занимания му е най-интересно.

Да наистина с много неща съм се занимавал – усмихва се той - На всеки му е най-удобно, когато си е в своята обстановка. Аз се чувствам най-добре, когато съм сред платната и боите. Но как да успее човек ако не пробва, не рискува и не бъде смел? Всичко до сега ми хареса. По-точно ми харесват знанията, които трупам.

Еднодневният директорски пост също е опит, от който Ивайло се учи. След края на учения ден признава: Бих станал, директор, но не заради училището, а за да помогна на всеки желаещ да се развива.

В Деня на ученическо самоуправление екипът не издаде нито една заповед, но остави приятен спомен в много деца, а за младото ръководство остана удовлетворението от добре свършената работата през деня.

Не променихме нещо – каза директорът- но направихме деня забавен и интересен с игри, в които всеки желаещ можеше да се включи. Доволни сме, че видяхме толкова много усмивки и радост в училище!

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини