14 °C

Ивайло Налбантов и екипът му смениха ръководството на СУ „Златаров“

Ивайло Налбантов, екипът му и около 80 ученици замениха ръководството, учителите и служителите в СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ за ден. В Деня на ученическото самоуправление те поеха всички постове – от директорския, заместническите, на педагозите до охраната и секретарката. Така беше спазена традицията от последните години в чест на патронния празник учениците да заемат местата на учители и служители в училището.

За всяка от позициите учениците кандидатстват като излагат своите желания и мотиви за заемане на дадена позиция. Кандидатите за директорското място тази година са били трима. Ръководството е одобрило Ивайло Налбантов.

Пред parvomai.net той сподели, че е кандидатствал преди всичко воден от любопитство.

В ръководния от него екип бяха Петя Стоева, Йорданка Колева, Габриела Генова, Симеон Андонов, Веселина Георгиева, Станимир Ангелов и Жанета Колева. Всички те  бяха много амбицирани и подготвени да се представят добре, затова работата им като мениджъри на училището бе спорна и без затруднения, без неочаквани и стресови ситуации.

Ивайло Налбантов е известен със своите разностранни интереси – спорт, сцена, компютри, рисуване… Беше ни любопитно да разберем кое от всичките му занимания му е най-интересно.

Да наистина с много неща съм се занимавал – усмихва се той - На всеки му е най-удобно, когато си е в своята обстановка. Аз се чувствам най-добре, когато съм сред платната и боите. Но как да успее човек ако не пробва, не рискува и не бъде смел? Всичко до сега ми хареса. По-точно ми харесват знанията, които трупам.

Еднодневният директорски пост също е опит, от който Ивайло се учи. След края на учения ден признава: Бих станал, директор, но не заради училището, а за да помогна на всеки желаещ да се развива.

В Деня на ученическо самоуправление екипът не издаде нито една заповед, но остави приятен спомен в много деца, а за младото ръководство остана удовлетворението от добре свършената работата през деня.

Не променихме нещо – каза директорът- но направихме деня забавен и интересен с игри, в които всеки желаещ можеше да се включи. Доволни сме, че видяхме толкова много усмивки и радост в училище!

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Добре е да приключите със започнати по-рано ангажименти. Не допускайте да ви се натрупва много работа за кратък период от време. Разчитайте единствено на себе си за важни дела, за да не останете разочаровани. Успех за онези, които се занимават с търговия. Радост ще ви доставят децата и семейството.
14.10.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Денят посветете на себе си. Наложително е да си починете повече - физически и емоционално. Големите цели, които сте си поставили изискват добра физическа кондиция. Любовта е до вас, но вие сякаш не я забелязвате.
14.10.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14.10.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Повече време ще посветите днес на семейството и нуждите му. Заетостта ви пречи да общувате пълноценно, но имате нужда едни от други. Делово предложение ще ви направи по-активни в търсене на подходяща информация, има какво да ви заинтригува. Перспективите са добри и поддържат духа ви.
14.10.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Наложително е да си почивате днес. Физическата ви и психическа умора са отнели голяма част от енергията ви и за да се чувствате във форма ви е нужно възстановяване. Не са малко нещата, които биха ви разведрили, сами направете своя избор. Вечерта се подгответе за среща, нова дреха би ви се отразила добре на настроението.
14.10.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Може би сте прекалено критични към околните. Самоуверени сте и отлично знаете какво правите. Всичко ще се развие така, както го планирате. Имате нужда от нещо различно и вечерта ви се отдава възможност да го намерите. Не правете грешката да смесвате работата с удоволствието. Имате достатъчно време и за двете.
14.10.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви ще е изпъстрен с емоции и интересни срещи. Радостни новини ще ви накарат да потърсите компанията на приятни хора и да споделите вълненията си. Целите ви са обозрими и това ви дава Приятел ще ви направи предложение. Започвате нов етап от живота си, по-добър и с перспективи.
14.10.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Каквито и задачи да ви очакват днес, няма да бъдете извинени, ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви. Много от решенията ви подлежат на обсъждане, или поне тези, които касаят тях, за това бъдете търпеливи и не се гневете, ако срещнете неразбиране. По-често си давайте сметка за очакванията, които имат към вас.
14.10.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За съжаление натовареността ви се отразява неблагоприятно на настроението ви. Въздържайте се да давате оценка за щяло и нещяло. Запазете спокойствие и се отдайте на преките си занимания. Отнесете се с повече разбиране към брачния си партньор. Нуждае се от вас и ще вземете решение от интерес и на двама ви.
14.10.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
14.10.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Старайте се да давате израз на позитивното си отношение към всичко около вас. Не позволявайте на никой да ви обсебва с проблемите си и да диктува поведението ви. На лице са възможности за подобряване на финансовото ви положение. Приятелска сбирка ще ви помогне да се разтоварите и повеселите, не я пропускайте.
14.10.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Отдъхнете си на спокойствие днес. Забравете за проблемите на изминалата седмица. Нужно ви е цялото внимание на любимите ви хора. Възможно е ваши приятели да ви изненадат с неустоимо предложение. Не се колебайте, няма да съжалявате.
14.10.2019
Последни новини