Загуба и победа записа "Борислав" в конролите

Загуба и победа записаха до сега футболистите на „Борислав“ в контролите си за подготвка за пролетния сезон.

В двубой с „Миньор“ - Раднево бориславци инкасираха 3 попадения и върнаха едно през второто полувреме на мача.

През първото полувреме старши треньорът Александър Стойчев заложи на  титулярни футболисти от есента и част от новопривлечените играчи. Играта през първата част бе равностойна. Радневци владееха повече топката, но атаките им се разбиваха в добре подредения защитен вал на "Борислав".

Втората част започна с пет смени в състава на "Борислав", а радневци продължиха със стартовата си единайсеторка. В игра се появиха предимно млади футболисти и логично играта на първомайския отбор се поразстрои. Съперниците ни се възползваха от колебанията в играта ни.

Почетното попадение за "Борислав" реализира Пейо Батинов в 84-ата минута.

Победа с 4:3 записа "Борислав" срещу четвъртодивизионния "Вихър" (Строево) в контролна среща, която се игра на 5 февруари на тренировъчния терен в спортния комплекс "Ботев" в пловдивския квартал Коматево. На три пъти първомайци се оказваха губещи в резултата, но накрая наложиха волята си.

Проверка на по-младите в състава предстои, треньорът Александър Стойчев ще ги  пробва утре – 8 февруари от 15.30 часа на игрището в Катуница. Там „Борислав“ ще срещне юношите до 17 години на „Ботев“ - Пловдив.

Заради тежкият сняг и непочистените терени много от предвидените контроли не могат да бъдат проведени. Всички се надяват на 25 февруари, за първия кръг на пролетния дял, снегът да се е стопил. Във втората фаза на първенството „Борислав“ стартира от 7 позиция. 

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Ре
    Реално
    7 -9
    17:20, 7 фев 2017
    Реално погледнато това в момента е най - слабия отбор в историята на Първомай, но каквито ръководителите такъв и отбора! Другаря Ганчев и протежетата му Обувката ,Цупито, фотографа, другаря Зарко и култовия полицай живеят още в 1987 година и харчат безумно общински пари !!! Интересно е каква е програмата им за развитие на клуба или сами да си отговорим - като в комунизма докато свършат парите и после всички изчезват! Жалкото е че след толкова години Кмета на общината най накрая се ангажира с издръжката на отбора и тези спрели с развитието си личности ще го докарат до изпадане !!!!
  • 2
    Тя
    Тяьйп
    10 -2
    19:36, 7 фев 2017
    Ако е толкова слаб отборът , нямаше на всеки мач стадионът да е пълен , а такъв не е бил от години
  • 3
    Тя
    Тяьйп
    7 -2
    19:56, 7 фев 2017
    Сравнение с този преди години , с треньор Д.Янчев , сегашния отбор блести и има ПУБЛИКА , нещо непознато преди
  • 4
    Ха
    Хаха
    3 -6
    21:12, 7 фев 2017
    Блеснаха ви комунистическите мозъци хахаха. ... тоя отбор в момента няма нормални ръководители няма лоби във футболния съюз няма най важното треньор и половината момчета щото ще е много силно да ги нарека футболисти не стават и за Ботев кв. Дебър. Ако вземете 6 точки при това положение трябва Кметя да ги направи почетни граждани. Ама кой ще подаде оставка тогава ?????
    • 10
      10 точки
      7 -3
      08:10, 8 фев 2017
      Хахо,не се грижи за Борислав.Там вече има въведен ред и отчетност и това дава резултати/справка-класиране 27 точки 7 място/.Вместо да си губиш времето да злословиш по адрес на достойни хора с огромен принос към футбола, се концентрирай с оставането на Любеново в групата.И там се доказа като некадърник.!!
    • Ре
      Реално
      3 -5
      16:39, 8 фев 2017
      РЕАЛНО щом другаря Ганчев ви е пример за достойнство реално Вие сте с объркана визия за живота - всички ние знаем с коя поговорка за кое овчарче ще остане в историята на Първомай! Пример за достойнство са тези хора които дават лични средства за издръжката на клуба! Въпроса е защо тези средства се харчат без ясна програма за развитието на клуба? И най глупавото е че се харчат и общински пари тоест излезнали от нашия джоб! Но каквито ръководителите такава и програмата РЕАЛНО без връзка с действителността.
  • 5
    12
    123
    10 -2
    23:35, 7 фев 2017
    Към момента статистически най-слабият отбор на Борислав е онзи, който спечели една победа в 17 мача. Никога преди, а и след това такова нещо не е имало!
  • 6
    12
    123
    8 -3
    23:40, 7 фев 2017
    Че то Борислав 20 години нямаше ръководство. Сега поне спряха сериозните течове на парите.
  • 7
    Бо
    бориславец
    8 -1
    11:16, 8 фев 2017
    Отборът е супер. не говорете глупости - в горната половина на класирането сме.
  • 8
    Ду
    Дуньо
    3 -2
    22:33, 8 фев 2017
    Хахо, бе! Че кога в Първомай е имало свестни футболни ръководители? От 46-та година насам няма такива. Борислав никога не е имал лоби нито в партийните среди, било във футболните. Иначе щяхме да имаме далеч по-големи успехи, вместо един единствен сезон в Б група. В Първомай винаги е имало по-добри футболисти, отколкото ръководители. В момента в Първомай няма и нито един треньор, който да е наистина на високо ниво, може би щото 10 години футболът ни бе монополизиран от двама души, които убиваха всякакви мераци на други люде. И се стигна дотам Борислав да произвежда футболисти единствено ставащи за Ботев Дебър и Марица Любеново - не говоря за футболни качества, а за манталитет и убито в зародиш самочувствие. Години ще минат, докато се промени начинът на мислене в тоя клуб, в който трайно са насадени порочните практики. А що се отнася до програмата - като начало е достатъчно НИКОГА ПОВЕЧЕ БОРИСЛАВ ДА НЕ БЪДЕ ОСТАВЯН В РЪЦЕТЕ НА ЕДИН ИЛИ ДВАМА ЧОВЕКА! Оттам-нататък нещата ще се подредят, макар и бавно!
  • 9
    Ал
    ало фото
    4 0
    08:12, 9 фев 2017
    Футбола в Първомай, трябва да бъде поверен на фотограф с инженерно образование и едва тогава ще бъде ОПРАВЕН.
  • 10
    Фе
    фен
    4 -1
    15:57, 9 фев 2017
    За мен няма лошо да се инвестира в футболния отбор. Все пак доста хора се интересуват от спорт(частност футбол) и да отидеш неделя на мач е едно от малкото развлечения в града. Да не говорим че отбора играе сравнително атрактивно и постига добри резултати. Доколкото знам има и няколко детско-юношески групи , което е добре за подрастващите. Нека децата спортуват и един ден бъдат част от мъжкия отбор.
Последни новини