Доброто край нас: Пожарникари, които трогват с помощта си

Трогателната история за това как пожарникари помагат на дядо и две баби развълнува Facebook. Разказът е на жена, която станала свидетел на случката, а коментарите и споделянията са хиляди.

"Един дядо и две баби минаваха по тротоара и мъкнеха с тях количка с доста голяма чанта. Не знам дали са неразумни, или не са имали избор, за да излязат в тоя кучешки студ, но както и да е", започва Елица.

"В един момент дядото падна, бабите се опитаха да му помогнат, за да го вдигнат, но без успех. Може би му прилоша, не знам. Тъкмо се чудех какво да предприемем, обаче не се наложи. В този момент мина пожарна кола и едната баба й помаха", продължава жената.

Отначало решила, че пожарникарите просто ще отминат, но се оказала в грешка. Веднага от пожарната кола изскочили 5-6 момчета и върнали колата назад. 

"Отидоха при дядото и бабите, попитаха ги нещо, веднага върнаха колата назад и ги качиха в пожарната на ръце, като ги пренесоха като малки деца", обяснява Елица.

"След това останаха навън в този вятър и студ близо 1 ч., защото в колата нямаше място за всички, докато най-накрая дойде линейката. Пренесоха отново дядото на ръце до носилката и помогнаха и на бабите да се качат. Не си тръгнаха, докато линейката не потегли", споделя жената.

"На тези момчета искам да кажа само благодаря, че ми показахте, че все още има добри хора", завършва трогателната история Елица. 

Източник: http://www.dnes.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    маша
    0 0
    08:17, 10 яну 2017
    Браво!Прави впечатление обаче,липсата на коментари!Много сме активни,когато трябва да оплюем някой,а за похвала и добра дума.........Мълчание!!!!! Тези момчета всеки ден извършват подобни дела,но кой ли ги вижда ,кой ли ги поздравява и кой ли благодари!
Последни новини