Розов iPhone 3G се продава в eBay

iPhone 3G се предлага само в два цвята - бяло и черно, нали така? Оказва се, че не съвсем. Доколкото може да се вярва на Engadget.com, Apple изглежда са създали и розов iPhone 3G с очевидното намерение да го лансират като съвършения аксесоар за блондинки :) Другият вариант е някой незнаен китайски работник в фабриката, произвела iPhone 3G, да си е поиграл с боички, когато му е било скучно. Или просто някой си прави бъзик с всички, проверявайки колко точно ще се заинтересуват от подобен цвят за iPhone.

Във всеки случай въпросният розов iPhone 3G в момента се продава на търг на британския eBay, като по твърденията на продавача той е единственият в света с такава разцветка (и тя е на самия корпус, не нанесена след това боя). Стартовата цена на мечтата на всички блондинки е 250.00 британски лири, но вече е набъбнала до 300 лири (и продължава да расте). Телефонът не е разблокиран и е предвиден за употреба в O2 мрежи, но според продавача подлежи на разблокиране; въпреки това не ни радва особено вестта, че е с инсталиран най-нов 2.2 фърмуер. Поне обаче той се предлага с всички оригинални аксесоари (но пък те не са в розово :)

Дори и да нямате шанса да се снабдите с това чудо на електрониката за блондинки, поне можете да се насладите на няколко негови снимки, демонстриращи го в цялата му розова прелест:










Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини