Mansory Vincero: Уникален вариант на Bugatti Veyron

Уникалните представители на Bugatti Veyron са почти толкова често срещани, колкото изобщо всеки Veyron. Това ще рече, че всеки подобен суперавтомобил си е истинско събитие.

Но този конкретен суперавтомобил, модифициран от Mansory, е още по-рядък от всички модифицирани варианти на Veyron. Засега съществува малко информация по отношение на колата, въпреки че вече има три варианта на този модел с конкретния пакет.

Напоследък има една тенденция колите да се правят матови, но за сметка на това този Mansory Vincero е изцяло лъскав - от глава до пети. Като цяло автомобилът е хромиран и малко затъмнен.

Хромирана (и леко затъмнена отново) е и предната решетка. Отвътре колата може да се похвали с двутонов интериор, типичен за Mansory. Цветовете са черно и бяло. Уникалното в случая е наличието на вълнени елементи.

Иначе се виждат и въглеродни влакна по предния капак и капака над двигателя . Задната маска и дифузьорът предоставят на Vincero малко от характера на Sang Noir, който всъщност може и да е в основата на този уникален модел.

Принципно само 15 представителя на Sang Noir са били конструирани, така че е по-скоро възможно в основата на този Mansory Vincero да не е въпросният Sang Noir.

Ако принципно сте заинтересовани или пък имате няколко милиона долара, то ще можете да се запознаете с модела в студиото Prestige Cars в Обединените арабски емирства.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини