“Борислав” срази лидера

Лидерът в Югоизточната Трета лига “Карнобат” преклони глава пред силата на “Борислав” и напусна победен с 2:1 Градския стадион в Първомай.

Домакините поведоха с ранен гол на Кристиян Ватралев. Георги Петров удвои преднината на първомайци в началото на втората част, след като прехвърли вратаря на съперника. Гостите върнаха едно попадение от дузпа двайсетина минути преди края. В последните минути мачът се изнерви от неубедителните изяви на главния рефер Димо Димов. Бориславци завършиха мача с човек по-малко, след като Кристиян Ватралев получи червен картон в последните минути.

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Гл
    Глас на фен
    7 -2
    00:21, 10 окт 2016
    Стига глупости какъв " Борислав " този отбор изгуби идентичност !! Никога не е било да играе един местен! Каква цел се гони че да няма местни ? Кръстете го по добре ФК " Цольов " град Пловдив и да си играят спокойно.
  • 2
    Фе
    фен
    2 -1
    10:31, 10 окт 2016
    Много сърцати момчета !!! Голям мач , голяма победа !!!
  • 3
    Ка
    какво от това
    4 -3
    12:21, 10 окт 2016
    Лудогорец играе с трима българи и е български отбор!Браво на футболистите на ""Борислав""!!!!!!
    • Гл
      Глас на фен
      6 0
      17:40, 10 окт 2016
      Лудогорец харчи милиони и гони цел шампион и влизане в шампионска лига и затова играят трима българи. А аз затова питам тук защо играе един местен и се харчат десетки хиляди? Каква е целта и идеята на всичко това? И какво бъдеще има най вече е въпросът?
  • 4
    Ян
    Янец ти ли си
    7 -2
    12:51, 10 окт 2016
    Има ли значение дали са местни или не? И какво значи "какви цели се гонят". ГОНИ СЕ САМО ПОБЕДА! Н който не му харесва да побеждаваме, марш в Сателита.
  • 5
    Др
    друг фен
    4 -3
    13:13, 10 окт 2016
    Янеца да спира да пише тукa . Да си гледа селския отбор. Само Борислав
  • 6
    Пр
    Продължаваме напред
    5 -3
    17:10, 10 окт 2016
    ФК Борислав Първомай играе с лиценза на ФК "Кедър" Пловдив! Реално вие НЕ СТЕ фенове на първомайския отбор, а на пловдивския "Кедър". Ето препращам ви с копи/пейст извадка за историята от интрернет страницата на клуба:

    "Есента на 1999 година е безспорно най-черното петно в историята на ФК „Борислав“ (Първомай). Поради тоталната липса на финансиране тимът е разпуснат и за първи път от 1924 година градът ни няма футболен отбор. Това положение обаче се запазва за щастие само няколко месеца. След Нова година футболисти и деятели се събират и решават на пожар да сформират нов отбор. За броени дни тимът е съставен и се включва в първенството на окръжната група от средата му на мястото и с актива на пловдивския отбор „Кедър“. В крайното класиране нашите завършват на 6-то място, но в подреждането само от срещите през пролетта, първомайци са 4-ти.

    Само за половин година след повторното си рождение, „Борислав“ вече притежава силен отбор..."
  • 7
    Пр
    Продължаваме напред
    4 -4
    17:13, 10 окт 2016
    Та този цитат съм го взел директно от страницата на отбoра. Кажете ми: какво значи да се родиш повторно?! Съществува ли такова нещо?! Раждаш се и умираш, туй то!! Истинския Борислав (Първомай) умря 1999г. С чужд лиценз - вие сте жалки припознавачи и фенове на фк "Кедър"(Пловдив)!!!
  • 8
    Пр
    Продължаваме напред
    2 -3
    09:25, 11 окт 2016
    Само цъкате минуси, а не казвате вие на КОЙ ОТБОР сте фенове - "Кедър" (Пловдив) или "Борислав"(Първомай)?! Трябва да сте фенове на Кедъра, понеже Борислав вече не съществува - бе закрит 1999г.
    алоооо припознавачиииииииии
  • 9
    Са
    Само "Борислав"
    3 -1
    12:52, 11 окт 2016
    Каквото и да говориш за"Борислав",няма как да избягаш от телесното си ухание, така че млъквай и отвори прозорците,момко!Ако четеш внимателно публикациите в медиите името е "Борислав". Многобройната публика която следва отбора и като гостува, също е от "Борислав".Друг е въпроса за политиката която води клубното ръководство по отношение на местните футболисти ,тук си прав.И още- имаш завист и злоба в промишлени количества а искаш да продължаваш напред.
  • 10
    Пр
    Продължаваме напред
    0 -1
    13:17, 11 окт 2016
    Не, нямам злоба в себе се, само че вие сте фенове на "Кедър" Пловдив. Факт! Припознали сте клуба си за свой! Борислав бе закрит 1999г., и оттогава на Градския стадион в Първомай заигра пловдивско дружество, завзе базите, и всичко! А феновете бяха заблудени да ги подкрепят!
  • 11
    Пр
    Продължаваме напред
    1 -1
    13:39, 11 окт 2016
    припознахте клуба, значи
    фалирахте го, закрихте го,
    доведахте едно съвсем различно дружество, преименувахте го, започнахте да играете даже с неговия точков актив??????? И ми казваш, че си измислям всичко товаааа????
    Значи според теб това са лъжливи факти? всичко което е изненено като история в интернет страницата ???
  • 12
    До
    До Продължаващия напред
    0 0
    12:15, 12 окт 2016
    Г-н Продължаващ, виждам, че доста сте се запалил по едно изречение от първомайската футболна история и държа да хвърля една кофа студена вода върху огнения ентусиазъм, с който громите ФК "Борислав". Неоспорим факт е, че "Борислав" няма футболен отбор за време от един полусезон. Факт е, че "Борислав" се включва в първенството на мястото на ФК "Кедър". И фактите са само тези. Истината е, че "Борислав" може и да не е имал отбор в първенството, но клубът не е фалирал, нито е бил закрит тогава. След края на есенния полусезон ФК "Кедър" се отказва от участие в първенството. Тогава "Борислав" получава покана от ЗС на БФС да се включи на мястото на отказалия се отбор с неговия актив. Тогавашните правилници на БФС допускаха това и ние се възползвахме без да сме правили фалшификации. Нито сме се сливали с "Кедър", нито сме им купували лиценза, нито пък някой е идвал да ни взема базите. В отбора, който се сформира тогава, влязоха неколцина от старите футболисти, един куп юноши и братята Величко и Данчо Яневи от Милево. Това е!
  • 13
    Пр
    Продължаваме напред
    0 0
    16:28, 12 окт 2016
    А така ! Така, така! Значи по тогавашния правилник можеш да правиш всички тези ла*на... да взимаш лицензи и дори натрупан ТОЧКОВ АКТИВ от един отбор и да си играеш! Брей какви правила, брей какво нещо! Тцтцтцтц! А сега когато тези правила ги няма (или за поизменени) се оказва проблем, и то не какъв да е проблем, а именно филосовски и "морален" проблем! Понеже една част извъднъж станах много, ама много морални.
    Мерси за отговора, няма да издавам причината поради, която се заядох, но тя НЕ е от злоба (или завист) срещу нашия си отбор.

    След твоя отговор вече съм 100% уверен в себе си, за това как трябва да се подкрепя един отбор, независимо от ЮРИДИЧЕСКИТЕ обсотятелства.
    • До
      до досаден
      0 0
      17:02, 12 окт 2016
      Стига бе миризляк такъв - оака всичко наоколо.Хайде като си толкова умен - покажи се да те видим кой си и какво точно търсиш. Ей аман от борци за правата скрити зад компютър
    • Мо
      Морко
      0 0
      18:33, 12 окт 2016
      "...А сега когато тези правила ги няма (или за поизменени) се оказва проблем, и то не какъв да е проблем, а именно филосовски и "морален" проблем! Понеже една част извъднъж станах много, ама много морални..."

      Аз не виждам ДНЕС да има някакъв проблем за "Борислав" при сегашните правилници. И за ЦСКА днес няма никакъв проблем, макар че там измамените са потърпевши за десетки милиони. По онова време нямаше проблем "Велбъжд" да стане "Локо", "Металик" (Сопот) да стане "Ботев", "Нефтохимик" се преражда поне 3-4 пъти от някакви аматьорски издънки, "Пирин" е "Македонска слава", "Вихър" (Айтос) се превърна в ОФК Черноморец...
      Та направо не мога да проумея какво толкова ривеш за някакъв си никому ненужен Кедър...
      И се пише "филосоФски", а не с "В", да знаеш!
    • Мо
      Морко
      0 0
      18:47, 12 окт 2016
      Щом не пишеш от злоба, кажи що надраска толкова нещо бе човек? Направо не става ясно за какво се бориш в тоя живот
Последни новини