1 °C

Учителката Нели Иванова загуби битката с рака

Напусна ни учителката Нели Иванова. Загуби битката с рака – съобщиха колегите ѝ от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, където тя до последно учеше децата да четат и пишат.

Отиде си един уважаван колега, учител, обичан от ученици и родители, отдал целия си живот на бъдещето ни.

Нели беше усмихнат и благ човек. Учениците ѝ ще я помнят не само заради лекотата, с която предаваше своите знания, но и заради часовете извън класната стая и на сцената.

Нели Иванова изпълваше със съдържание думите „учител“ и „човек“.

Поклон пред паметта ѝ!

Погребението ще бъде утре- 27 септември от 11 часа в гробищния парк в Дебър.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  До
  Дора
  17 0
  13:08, 26 сеп 2016
  Прекрасен Човек ни напусна. Поклон пред паметта ти, Нели! Вдъхваше ми толкова много кураж! Ще те помня вечно!
 • 2
  Зл
  Златка
  13 0
  13:26, 26 сеп 2016
  Обичам те, Нели! Никога няма да забравя благата ти усмивка, доброта и всеотдайност! Почивай в мир, приятелко!
 • 3
  Та
  Таня Петрова
  14 -1
  14:52, 26 сеп 2016
  Напусна ни един прекрасен Човек и прекрасен Учител, който до последно много упорито се бореше с коварната болест и до последно не загуби надежда. Поклон пред паметта Ви! Винаги ще Ви помня с кроткия и добър характер, позитивността и благата усмивка, добротата която излъчвахте и грижовността и всеотдайността към Вашите ученици - нашите деца! Ще Ви помня вечно! Вие бяхте първата учителка на Вики и тя никога няма да Ви забрави! Мир на праха Ви!
 • 4
  Съ
  съсед
  8 0
  16:55, 26 сеп 2016
  Бог де е прости ! Една вечно усмихната жена си отиде.
 • 5
  Ва
  Ванчето Кодинова
  8 0
  19:45, 26 сеп 2016
  Поклон
 • 6
  Лу
  Лудото Коле
  6 0
  13:50, 27 сеп 2016
  колко млади и хубави хора от нашия град бяха погубени от рака... Мир на праха й!
 • 7
  Съ
  съученичка
  3 0
  22:12, 27 сеп 2016
  Изгуби се още един страхотен човек и приятел от набора ни -1959г.Поклон!
 • 8
  12
  12345_1475036113
  1 0
  07:21, 28 сеп 2016
  Поклон!Бог да прости!

Хороскоп за 26.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
26 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
26 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
26 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
26 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
26 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
26 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
26 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
26 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
26 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
26 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
26 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
26 яну 2021
Последни новини