Майка на момиче, участвало в гаврата: Дъщеря ми не е агресивна

Клип с две шестокласнички, които унижават и бият друго момиче взриви социалните мрежи и предизвика редица сериозни въпроси. Репортер на Нова телевизия се свърза с родителите на две от момичетата,  участвали в гаврата. 

Една от майките отрича дъщеря й да е виновна. „Не мога да ви кажа на какво се дължи това. По принцип не е агресивна, но явно приятелите й са такива”, заяви жената. Тя твърди, че приятел на момичетата е снимал унижението. Дъщеря ми просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и което кара другото да се съблича. Видяхме се с нея след това. Казва, че са се заплашвали една друга, даже не се познават с битото момиче, но и аз незнам на какво се дължи агресията”, разказа майката и добави: 

„Мисля, че става дума за момче и то за момче, което преди това е имало връзка с нея, а  сега има връзка явно с другото момиче. Те даже не са и приятелки, но се запознали в някакво кафе и започнали да комуникират”. 

Майката на друго момиче, участвало в унижението твърди, че детето й на 15 септември детето й не е отишло на училището, защото го е страх и срам от случилото се. Момичето обаче живее  при баща си, който отказа да коментира скандалния клип. 

Константин Томанов от Комисията за борба срещу обществените прояви на малолетни и непълнолетни заяви, че момичетата вероятно ще бъдат задължени да посещават курсове за сваляне на агресията при поведението.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини