30 години не стигат за набор 1968

    „30 години не стигат“ е мотото под което набор 1968 ще се събере, за да отбележи 30 години от завършването на училище.

    На 1 октомври ще се съберат всички пораснали момичета и момчета, завършили средното си образование през 1986 година навсякъде по света.

    Организатори на събитието са Пеньо Запрянов и Атанас Колев (ОфисиТе), Петко Здравчев (кафене „Астория“) и Христо Цветков (Ицо Фотото). На всеки един от тях можете да дадете заявка, че ще присъствате и да си купите куверт от 15 лв.

    Записване може да направите и на лично съобщение на един от администраторите на събитието.

    Срокът за плащане на кувертите е 25 септември.

    За избора на музика са взели соломоновксо решение: събират и волни дарения, за да си изберат музика - така че всеки може да даде от сърце колко му душа сака - за сега има двама луди, които ще участват с по петдесет лева! Колкото повече хора се включат, толкова по-качествена музика ще слушаме! - обяснява един от организаторите.- Приемаме всякакви предложения - естествено само от хората които ще дадат финансова "обосновка" на желанията си:) Който плаща участва, който не плаща плаче!

    За тези, които искат да знаят повее - има създадено събитие във FB, както може да ползвате телефоните за връзка.

    На срещата ще бъдат поканени и класни и курсови ръководители от СПТУ и ЕСПУ, както и класните в УПК (имаше и такава структура) в която прекарахме последния 11 клас.

    Организаторите се надява твсички техни съученици да се включат в срещата – защото въпреки че 30 години не стигат – все пак наистина си заслужава бойните другари да се видят и да си сспомнят за лудориите отпреди толкова години!

    За тези, които не живеят в Първомай има и банкова сметка в банка ДСК BG80STSA93000004045878 Банка ДСК Пеньо Запрянов -

    за 30 години випуск 1986 гр. Първомай!

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини