Корнелия Нинова беше гост на Празника на тракийската музика

Изображение 1 от 4

    Гост на втория ден от Празника на тракийската музика в Първомай беше лидерът на социалистите Корнелия Нинова. С приветствие от сцената тя постави точка на празничната си обиколка из страната, посветена на 9 септември.

    „Докато има българско хора, докато на него се хващат млади  хора, ще я има и България“ заяви Нинова пред събралите се любители на българския фолклор, а след това си пожела да прочете в медиите, че традицията и празникът са обединили хората в Първомай.

    Общински съветници и активисти посрещнаха Корнелия Нинова, която беше придружавана от народният представител Манол Генов и областният лидер на Партията Георги Гергов. Кметът на общината Ангел Папазов също ги приветства и им връчи рекламни пакети с подаръци, рекламиращо общината.

    Мнозина от присъстващите поздравиха социалистката и се снимаха с нея. Особено възторжена почит ѝ оказа ръководителят на оркестър „Родопи“ - Борис Христев.

    Часове преди това местните социалисти отбелязаха Деня на победата над фашизма в България с поднасяне на венци пред паметника в градския парк и с доклад, подготвен и прочетен от Кръстьо Кръстев. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ам
      Амин
      9 -11
      07:49, 10 сеп 2016
      За да я има България, освен българско хоро, на първо место трябва да я има вярата в Бога. Какво по-добро от това да ни оглася камбана и българско хоро. Увеличиха се безродниците и не виждат ползите от вярата и традициите за възхода на Първомай.
      • Gf
        gfg
        12 0
        10:51, 10 сеп 2016
        Накрая в Първомай ще остане само Амин да си кука.
    • 2
      Гр
      гражданин
      14 -1
      08:06, 10 сеп 2016
      С две думи - стяга се електората.
    • 3
      22
      22 септември
      14 -5
      11:55, 11 сеп 2016
      Нагло по комунистически.!!!Откъде на къде на 9 септември на празника на тракийската музика партиен лидер, ще използва трибуната за изява.?Погледнете угодническите физиономии на кмета и другите около Корнелия. Комунистическа пустош !!!Тези хора биха ли направили революция срещу собствните си икономически интереси?.А 9 септември е най-мрачната дата в Българската история.Още страдаме от унищожителния ефект на комунистическото управление.
    • 4
      9 септември
      8 -5
      12:43, 11 сеп 2016
      Продажниците пишат мръсни коментари и мислят, че така ще заричат нациналната памет и ще настроят хората да харесват повече продажниците, който всъщност погубват България.
    • 5
      22
      22 септември
      10 -2
      13:24, 11 сеп 2016
      Хайде пак се започна- продажници ,врагове на народа,национална памет дрън,дрън -комунистически балалайки".Социализма е едно недоносче"-Тодор Живков
    • 6
      Ку
      Курнелия Минова
      2 -1
      15:56, 13 сеп 2016
      Всички достойни комунисти дружно под земята !
      мини Перник
    Последни новини