LG KF510, Wine и Secret с златни версии

Със сигурност LG са проверявали наскоро кои са най-популярните им модели и са решили, че могат да изкарат още малко пари, като ги пуснат в любимата на мнозина златна разцветка. Най-малкото това е основното, което ни хрумва при новината, че KF755 Secret, KF510 и KF300 Wine ще се появят около Коледа в златисти корпуси. За добро или лошо, това е само оцветяване, а не златно покритие - материалите, от които е изработен корпусът, си остават същите, функционалността им също е без промяна.

LG Secret вече ни е познат като стилен тънък слайдер (с дебелина 11.8 мм), с корпус от закалено стъкло и въглеродни нишки, поддържащ сензорна навигация и снабден с 5-мегапикселна камера, Bluetooth, акселерометър и богат набор от развлекателни функции. За щастие корейците не са се поддали на изкушението да прекалят с златистата боя и украсата е минимална и достатъчно стилна: златиста рамка от трите страни на корпуса, акцентираща трите долни навигационни бутона, позлатен бутон центъра на сензорния управляващ панел и златно ръбче около обектива на камерата, същият цвят е използван и за надписите върху клавиатурата.


При тънкия слайдер LG KF510 за жалост мярката не е така уцелена - там златото върху бутоните е доста повече, а дори сензорният панел в активен режим свети в златист цвят. 2.2-инчовият дисплей е с рамка в същия цвят, а и от двете страни на корпуса логото на фирмата е изписано с... златна боя, разбира се! Налице са и традиционните за телефона 3-мегапикселна камера и MP3 плеър.


Най-много бие на очи златният оттенък при LG KF300. Там корпусът изцяло имитира блясъка на жълтия метал, като на някои места е комбиниран със сребристо. Външният дисплей е скрит зад нестандартен светлоотразяващ панел. Функционалността на златния Wine също не изненадва с нищо - 2-мегапикселна камера, медиа-плеър, Bluetooth, FM радио, Micro SD слот и опростена синхронизация с PC без допълнителен софтуер.
Новата "златна" серия телефони на LG ще е достъпна в навечерието на Нова Година, като се очаква цената им да не се отличава особено от тези на стандартните модели.
Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини