Офис дрескод: 5 комбинации за високи температури

За да намалим страданията и летните грижи с дрехите, подбрахме за вас специална селекция от комбинации и дрехи, които не просто ще ви държат прохладно, но и са много подходящи за дрескода в офиса.

1. Сандалите

Очевидно е, че в горещите дни дори само мисълта да обуете затворени обувки ви кара леко да изтръпнете. За да промените това, можете лесно да се пресегнете към шкафа с обувки и да изберете просто класически сандали. Когато ги комбинирате с подходящи дрехи, те се адаптират и завършват идеално визията.

2. Къса рокля

Когато искате да спестите от дължината, но да не изглеждате твърде разголени, просто съчетайте с обувки с много нисък ток. По този начин „блокирате“ възприемането, че не сте имали време да се приберете до вкъщи след бурната вечер вчера.

3. Широк панталон

Слава Богу, че една от водещите тенденции за пролет-лято 2016 са широките панталони. Те са най-добрият вариант за горещите дни в офиса, тъй като не показват излишна кожа, но задържат свободата около краката и хладния въздух.

4. Широка пола

Когато говорим за панталони, няма как да не споменем и тяхната по-женствена сестра – полата. Ако по-дългите и официални визии са на почит във фирмата, то комбинирайте с риза в класическа кройка.

5. Класическата тениска

Ако ви се струва, че любимата бяла тениска няма място в офиса – дълбоко се лъжете. Хубавото на модата е, че може да превърне всяка една дреха в подходяща за всяко едно събитие. В случая, комбинирайте тениската със строгите и структурирани линии на пола „молив“ и завършете с равни пантофки.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини