Американска секта замесена в детска порнография

Департаментът за социални грижи на щата Арканзас взе под своя опека шест момичета на възраст от 12 до 14 години, които бяха прибрани от щаб-квартирата на Евангелистката църква на Тони Аламо в град Тексаркана, съобщи АР.

Полицията подозира, че Аламо е насилвал момичетата и заснемал филми с порнографски сцени. Самият той отрича тези обвинения. В интервю за АР той заявява, че обискът в щаб-квартирата е част от кампанията за легализиране на еднополовите бракове и забраната на многоженството, с която са се заели федералните власти.Освен това твърди, че половото съзряване на момичетата настъпва в момента, в който те решат да имат сексуални контакти.

През пролетта на 2008 година подобни обвинения бяха повдигнати и срещу група мормони в Тексас. Те бяха заподозрени, че встъпват във брак с непълнолетни девойки.

На въпроса защо властите го преследват, Аламо отвръща :"А защо преследваха Христос?. Причината е същата. Христос живее в мен."

Не е ясно дали е издадена заповед за арест на Тони Аламо. През 1994 година той бе осъден за неизплатени данъци в размер на 8 милиона долара и прекара четири години зад решетките.

Евангелистката църква на Тони Аламо е основана през 1969 годин в Калифорния от проповедниците Тони и Сюзан Аламо. През 1982 година Сюзан умира от рак, а Тони заявява, че може да я съживи. Половин година тялото на жена му остава непогребано, а Аламо и последователите му се молят над гроба й.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини