Big Brother отлага старта

Оказа се, че старта на предаването няма да бъде на 15-ти септември както гласяха повечето слухове напоследък. Стана ясно, че старта на предаването се отлага поне със седмица, като за начало на най-гледаното реалити предаване в страната се спряга датата 22-ри септември. Направена от екипа ни проверка показа, че втория сезон на предаването също е стартирал предпоследния понеделник на Септември.

До екипа ни достигна и информация, че този път къщата няма да бъде само на един етаж, а щяла да има поне 2 етажа. Живите предавания с водещ Милен Цветков и "Малката сестра" с водеща Венета Райкова, ще имат отделни сцени, изградени една до друга. Те ще са с формата на огромно око.

Тази седмица бе пуснат и поредния слух за един от участниците. Все по-често се говори за бургаска девойка на 24 години, собственичка на модна агенция, чиито приятел е влиятелен бизнесмен. Също така се говори, че един от участниците ще има зъби, които струват 15 000 лв.

Слухове, слухове, слухове... а интереса към предаването ескалира, търсенията по темата в българските и световните търсачки нараства с пъти всеки ден и вещаят едно - поредния провал на предаването с оцеляващите и зверския успех на Биг Брадър.
Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини