Азис запали интрига в ефира

2007-а бе годината на двамата безспорни крале на шоубизнеса у нас - Слави и Азис. Най-одумваните звезди започнаха първите й дни стандартно, после започнаха изненадите за зрителите.

Костинбродският славей влезе като Васко във "ВИП Брадър", а Дългия разкри от екрана как се бори като самурай с болестта на очите си. Така телевизиите предложиха на аудиторията си такива риалитита, за които хората дори не са мечтали.


"ВИП Брадър" събра накуп повече звезди от предишния сезон. Гасете телевизорите, сваляме грима, нареждаха Азис и Десислава. В Къщата Васко показа, че може да изпълнява песни от всякакви стилове и обясни чистосърдечно, че от музиката, която иска да прави, пари не може да спечели.

Призна и че се е изморил от ритъма си на живот и дерзае към друго амплоа. Воплите му първоначално чуха в БСП. Столетницата покани Азис да пее в кампанията й за евродепутати. Хиляди българи по площадите в страната видяха как смени кичозните си одежди с костюм. Но се оказа, че хората не го харесват с вид на оперен певец.

Поради което Азис се покри за малко, за да блесне с пълна сила наесен - започна собствено вечерно шоу в новата ТВ2. Пролетта не бе спокойна и за Слави Трифонов.

Дългия се оттегли от шоуто си и направи "Лице назаем". Защото прецени, че не е редно всяка делнична вечер да е част от журито на "Мюзик Айдъл" в 20 ч, а два часа по-късно да води собствената си програма.

Кастингът обаче откри песен, която стана хит - "Шест кокошки съм заклала". В разгара на конкурса за млади таланти Слави изчезна. Зрителите недоумяваха: Къде е?! И една петъчна вечер, изненадващо, той се появи в своето шоу. Подпухнал, брадясал, с тъмни очила.

В откровена изповед пред Росен Петров Дългия разказа как от 11 години вижда само с лявото око, но и с него вече има сериозен проблем. Мълвата за болестта на Слави обиколи мълниеносно държавата. Той се върна в ефир два месеца по-късно.

Със слънчевите очила. Събра рекорден брой зрители на финала на "Мюзик Айдъл". После тръгна на турне в страната и за първи път се престраши да направи концерт на столичен стадион. Междувременно bTV започна да прави втория "Сървайвър". Но го повери не на Слави, а на Евтим Милошев. Дългия не се разсърди, поне официално.
Но в първото шоу през есента обяви, че ще създаде фондация, която да вдигне паметник на хан Аспарух

После започна "Танцувай с мен 2" и хвърли в шах всички с наградата, която трудно може да се оцени само в пари - околосветско пътешествие с джобни и яхта. Междувременно се появи на парти на Нова тв. Това пък хвърли в смут немалко продуценти.

Мълвата веднага разнесе, че той пристава на Нова. Няколко месеца по-късно стана ясно, че bTV почва втори сезон на "Мюзик Айдъл", а Слави ще прави подобен формат за Нова тв.

Така продуцентът и бизнесменът Трифонов даде нов сигнал - след като дълги години работи само и единствено за bTV, направи десетина програми за частната медия, изнасяше на гърба си новогодишни и празнични програми, сега ще продължи да ръководи бизнеса си и да реализира продукции и за други телевизии. Както впрочем постъпват и останалите му колеги в бранша - Нико Тупарев, Маги Халваджиян, Иван и Андрей.


Същият "ВИП Брадър", който ни показа Азис като Васко, се превърна в резила на Катето Евро. Актрисата втрещи зрителите, като нарече обикновеното момиче Христина "селянка". След това високомерно реши, че няма за какво да се извинява, и обяви война на всички, които не я харесват.

Вярно е, че присъствието на Христина в къщата на ВИП-овете изнерви и звездите, и зрителите. Тя влезе уж за малко, за да се събере с победителя от "Биг Брадър 1" Здравко, но остана до края.

Пред очите на цяла България кметът Бойко Борисов я венча за плейбоя от Приморско. Здравко изхвърча от играта, а на финалната права Христина се озова с Десислава. И изненадващо зрителите предпочетоха тя да спечели шоуто пред русата попфолк фурия.

Това пък втрещи както ръководството на Нова тв, така и по-паметливите хора в държавата. Защото в семейството на Здравко и Христина частната медия за втори път наля колосална сума - този път от 100 000 лева. Преди две години момчето от Приморско грабна 200 000 лв. като победител в "Биг Брадър 1".
Да разголи душа във ВИП сезона на шоуто се престраши и

Венета Райкова барабар със съпруга си Тишо.
Там горещата водеща изнерви съквартирантите с острите си забележки. Но показа как тв звезда пере и подрежда чорапите и гащите на мъжа си. И още - дива ревност и сълзи плюс обяснения от типа "мъжът ми не се прибира цяла нощ понякога".

След края на шоуто Венета не знаеше дори дали ще остане на работа в Нова тв заради трудния характер, който разкри във "ВИП Брадър".
Междувременно битките между Нова тв и bTV продължиха с пълна сила. Първата стартира "Пълна промяна" и "Островът на изкушението". bTV пък заложи на "Сървайвър", "Комиците" и "Това го знае всяко хлапе".


Само дни преди края на 2007-а искрената водеща Миглена Ангелова пък предложи третото суперриалити - взе че се ожени за пореден път. Венчавката обаче бе съпътствана от скандал след спречкване на младоженеца с фотограф, което отведе сватбарите в полицията за обяснения.


Дали и какви неочаквани риалити ще ни предложат тв звездите през тази година? Сигурно е само, че шефовете на двете големи телевизии замислят нови изненади за зрителите си.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини