Челси дава 26 милиона паунда за Бербатов

Още в първия ден след отварянето на трансферния пазар в Англия, медиите обявиха, че Челси възнамерява да предложи 26 милиона паунда На Тотнъм за Димитър Бербатов.


Сините от Лондон изпитват трудности във Висшата лига с много контузени нападатели и имат все по-малки шансове да останат в борбата за шампионската титла с Арсенал и Манчестър Ю. Мениджмънтът на клуба счита, че с привличането на Бербатов Челси ще започне да вкарва повече голове и отбора няма да има пролебми в нападение.

Манчестър Ю. също имат интерес към Бербатов, но от клуба заявяват, че веротяно няма да могат да платят повече пари отколкото Челси.

В последния ден от 2007 г. миниджърът на Бербатов Емил Данчев, заяви, че българският нападател е щастлив в Тотнъм, но има амбиции да играе в по-голям клуб. Данчев е говорил с председателя на борда на Тотнъм Дейвид Леви и му е заявил, че ако има добра оферта за Бербатов от голям клуб Тотнъм трябва да го продаде. Димитър Бербатов става на 27 години през месец януари.

Челси изостават на 6 точки от Арсенал, който води класирането в английската Висша лига. Отборът има проблеми да сглоби достатъчно силно нападение, след като основният му нападател Дидие Дрогба е контузен. В последните мачове Челси вкарва трудно голове и те идват предимно от полузащитници на клуба, като Михаел Балак например.

Източник: news.bulgarianpost.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини