Бориславци мачкат с класически резултат

Борислав оцеля в още една корида и победи Чернозем с класическия резултат 3:0.

Срещата от поредния кръг на първенството трябваше да се състои на стадиона в селото, но вместо това домакините посрещнаха първомайци на нещо наречено стадион в село Стрелци. Съдията на мача беше готов да отложи срещата, но тя в крайна сметка се проведе, въпреки, че размерите не бяха точно по стандарт, а тревата беше поникнала между буците пръст. Домакините посрещнаха бориславци с груба и дефанзивна игра, но те търпеливо изчакаха противникът да отпадне физически и през второто полувреме нанесоха своя удар. Най – напред Георги Якимов отбеляза за 1:0 и внесе спокойствие в редиците на „Борислав“ в 60 минута. Десет минути по – късно резултатът беше удвоен отново от него, а в последната минута капитанът на отбора Теодор Нейков оформи класическото 3:0.

Освен постигнатото от самите футболисти, подарък им поднесе и отборът, който ги преследват в класирането. Куклен загубиха като гости от „Тракия“ - Стамболийски и вече изостават на 4 точки от“Борислав“.

В събота на градския стадион в Първомай от 18 часа чернобелите ще посрещнат най- силният от преследващите ги отбори, с които не са играли още този сезон – на Секирово. Те в момента са на 5 място.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини