Организация за аматьорски футбол и народен представител организират футболен турнир (промяна)

Организация за аматьорски футбол и народният представител Мартин Иванов канят всички футболисти да се включат в турнир на малки вратички. Той ще се проведе на 1 и 2 май с любезното съдействие на Община Първомай и ФК „Борислав“. Отборите ще се борят за уикенд в Слънчев бряг. Наградата за вторите в класирането е спортни екипи, а класиралите се на трето място ще получат комплект козметика от Refan.

Турнирът ще се проведе на градския стадион, а срещите ще започнат в 10 часа на 1 май. За участие ще се допускат само жители на общината. Заявките за участие трябва да бъдат придружени със списък на състезателите и такса от 80лв. на отбор.

Както в коледния турнир, тимовете ще бъдат съставени от 5+1 състезатели и ще имат право на неограничен брой смени.

Отборите ще бъдат разпределени в групи,където ще играят по системата „всеки срещу всеки“.За втория етап се класират първите две от всяка група. Времетраенето на срещите ще бъде 2 х 15минути.

Във втория етап двубоите ще бъдат по системата на „директно елиминиране“.При равенство в редовното време на директните елиминации ще бъдат изпълнявани дузпи, но при равен резултат в редовното време на финалния мач, ще се играят две продължения по 5 минути.

Техническата конференция и тегленето на жребия ще се проведат на 29 .04. 2015г. от 12.30 часа в западното крило ст.216, ет. 2 на Общинска администрация. След теглене на жребия, няма да бъдат записвани допълнително отбори.

Справки запитвания можете да направите на телефони: 0896739316 / 0887-486-888

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини