"Борислав" пропусна да увеличи преднината пред конкурента си

В слаб мач „Борислав“ не успя да надиграе на собствен терен отбора на Строево – „Вихър“. 0:0 завърши мачът, след който не донесе желаното спокойствие в редиците на тима от Първомай. Гостите са преки конкуренти на първомайци за бараж за влизане във „В“ група. След вяла и безлична игра разликата от 5 точки, в полза на бориславци, се запази. Събралата се публика остана разочарована не само от липсата на попадения, но и от лошо организираната игра, без завършващи удари в очертанията на вратата. Най – много работа имаше за новия лекар на отбора – д-р Стефан Павлов.

„Труден мач, но все пак запазваме преднина от 5 точки- сподели треньорът на „Борислав“ – Димитър Янчев - Янеца и използва камерата на еТВ, за да се обърне към бизнеса в града – отборът има нужда от пари, а единственото място откъдето има някакви постъпления е общината.“

Преди началото на двубоя беше почетена паметта на д-р Енчо Желязков. Янеца разказа, че лекарят е бил на терена по – дълго от всеки играещ в момента футболист – 37 години. Той си спомни детските години, когато непрекъснато падал по време на тренировки и игра, а докторът му се сърдел, че го викат напразно.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини