Равенство и победа записа в последните си контроли „Борислав“

Равенство 3:3 с юношите на „Ботев“ и победа с 2:0 над „Асеновец“ записа „Борислав“ в последните си две контроли преди старта на пролетния дял на първенството.

Двата мача са показателни за напредъка на първомайци – обясни треньорът Димитър Янчев – в първият водехме с 3:1 и в средата на второто полувреме останахме без сили. Тогава юношите на „Ботев“ ни изравниха в последните минути.

С "Асеновец" двубоят  започна по същият начин – силно за „Борислав“. Гол от дузпа отбелязва Добрин Милчев, а през второто полувреме Никола Данчев оформи крайното 2:0. Въпреки оказания натиск от домакините от Асеновград, бориславци този път се защитиха успешно. „Асеновец“ играе във „В“ група и е на 8 място. До момента асеновградският тим, воден от ст. треньора Борислав Караматев, има най-добрата атака сред всички 16 отбора в групата. Асеновградските футболисти са отбелязали 31 гола (средно по 2 попадения на мач). 

На 28 февруари, от 15 часа „Борислав“ започва участието си във втория дял на първенството като домакин в мач срещу „Житница“.

„Благодаря на всички момчета – каза треньорът – някои от тях дойдоха за подготовка, напускайки лекциите си. Целта сега е да се представим добре в първите 5 мача. Те са най – важни. Предстоят ни двете най – тежки гостувания в Голям чардак и Милево и двубой с прекия ни конкурент – Строево.“

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини