Венера в Козирог - времето на сериозните връзки

На 10 декември Венера ще напусне знака на жизнерадостния Стрелец и ще погостува на козирога, който е свързан с традициите, консерватизма и понякога е доста строг. Тя ще остане там до 3 януари. 

Стремежът към идеалното сега ще се смени със сдържаността в проявата на чувствата, тъй като Козирогът не си пада много по демонстрирането на емоциите си. В този период обаче се създават най-трайните отношения. Затова именно в този период може да срещнете надежден и сериозен партньор. 

Когато Венера е в Козирог инстинктите са под контрол. Ако търсите страст и емоции, най-добре си останете вкъщи. 

Ной-добрите дни за запознанства през декември ще бъдат тези от 11 до 16 декември, докато от 18 до 22 декември най-добре избягвайте да се запознавате. 

Любовта може да ви срещне в офиса, затова ако не вдигате главата си от компютъра, сега е времето да се огледате или да отидете на обяд с колегите. Не пропускайте и коледното парти. Възможно е ваши делови отношения изведнъж да придобият романтичен оттенък. 

Помнете, че запознанствата и началото на връзка в периода, когато Венера е в Козирог е подходяща за онези, които търсят сериозни отношения. Ако не сте готови за подобно нещо, най-добре избягвайте флиртовете. Всяка връзка започнала сега ще продължи дълго време. 

Мъжете може да бъдат привлечени от по-възрастни от тях жени или с по-висок социален статус. 

Що се отнася до дамите – класическият стил в облеклото и грима ще са това, което ще привлекат погледа на сериозния мъж към вас. Сега не е моментът да правите експерименти с външния си вид. По време на запознанството най-добре веднага пояснете, че търсите сериозни отношения, а не връзка за една нощ. Всъщност така или иначе Съдбата ще държи несериозните мъже далеч от вас, а истинските им намерения ще могат лесно да бъдат отгатнати. 

Най-голям шанс да срещнат любовта сега ще имат представителите на знака Телец, Дева и Козирог. Именно тези знаци ще може да предприемат и инициативата. 

Ако сте родени под знака на Везните, Овена или Рака най-добре се съсредоточете върху други сфери от живота и изчакайте по-благоприятен период за търсене на любовта.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини