Съдия и късмет помогнаха на Калояново в мачът им с „Борислав“

„Знам, че е клише да се оправдаваме със съдията, но е трудно да се играе срещу 14 души“ – каза треньорът на „Борислав“ Димитър Янчев за мача на отбора му срещу „Калояново“. Срещата  завърши 2:2. Двубоят беше отложен заради обилните валежи. Заради наводнения терен в Калояново се игра вместо в събота, в сряда. Две дузпи за домакините свири съдията на мача -  в 41 и 45 минути. За първата беше извършено нарушение без топка срещу капитана на бориславци Добрин Милчев, но по- добър артист се оказа представителят на домакините. В самия край на полувремето беше свирена и втора спорна дузпа, а в първомайските футболисти се зароди съмнение, че съдията е жител на село Калояновец.

Второто полувреме премина под натиска на „Борислав“. Още в 48 минута право да изпълнят наказателен удар получиха и първомайци. Тодор Нейков я реализира и върна надеждата на отбора. От тоталното си надмощие момчетата на Димитър Янчев се възползваха едва в 4 минута на продължението на двубоя. Тогава Димитър Далев с удар от воле изравни резултата. Веднага след подновяването на играта, бориславци успяха да отнемат топката, последва атака, силен удар към вратата и  … греда. Така двубоят завършва при резултат 2:2, а късметът спаси отбора на Калояново от загуба.

Следващата среща на „Борислав“ е утре – 13 септември от 17 часа на градския стадион срещу футболистите на „Марица“ - Милево.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Фе
    фен
    4 -2
    14:25, 12 сеп 2014
    Имах надежди за отбора тоя сезон , все пак журналистката постоянно тръбеше общината колко помага , колко сме по-добри от другите в групата, как за 90 годишнината със сигурност ще влезем във В група. А то какво - от три мача две равенства и реване срещу съдията . Да няма някой световен заговор отбора ни да не влезе в по-горна група , някоя директива :) Като не могат да мачкат или да кажат че нямат цели за В група или смяна на тренера.
  • 2
    Фе
    фен
    1 0
    09:14, 16 сеп 2014
    Инфо за последния мач на Борислав тъй като в този сайт явно няма кой да го даде - Борислав - Милево 1:1
    Питам аз и отговор не търся - пак ли съдията е виновен , може би е свирил 2-3 дузпи за гранда от Милево или директивата да не влезем в по-горна група продължава с пълна сила ?
  • 3
    Фе
    фенка
    0 0
    21:56, 18 сеп 2014
    Фен, напълно съм съгласна с теб. Явно треньорът дава интервюта, когато му отърва. След мача с Милево нещо се покри - сигурно го е срам, че и гол не можаха да вкарат. Добре че беше бившият им капитан да вкарва и в двете врати. Мисля си дали аз съм тъпа, или наистина в нормалните футболни клубове, ако треньорът не е постигнал нищо 7-8 ГОДИНИ, редно е да го сменят.
Последни новини