АБВ стартира в Първомай

Стоян Керанов
След проведеното Национално съвещание на  движение “Алтернатива за българското възраждане” АБВ на 18 март в гр София, движението стартира дейността си и на територията на Община Първомай.`  От националното ръководство на АБВ за координатор на проекта за Община Първомай беше определен Стоян Керанов а на регионалното съвещание в гр.Пловдив беше взето решение за създаване на инициативна група която да работи за реализация на проекта в Общината. Инициативната група в която са включени интелектуалци, представители на бизнеса и граждани ще работи за привличане за каузата на проекта в Общината хора с леви и лявоцентристки убеждения. Ще търси съдействие за утвърждаване на проекта от хора чиято лична позиция е в съзвучие с oчевидната историческа правда а не с измислени предубеждения или пристрастия. Хора, които имат привилегията да разсъждават и приемат решения самостоятелно, по съвест, които не допускат политически натиск над себе си. На имейл parvomaialternativa@abv.bg ще бъдат приемани предложения, препоръки и мнения от всеки, който желае да участва с предложенията си за формиране програмата на АБВ в Общината

   Национално движение АБВ се създава като алтернатива на задкулисието в политиката, алтернатива на лобизма и подмяната на легитимните демократични механизми при вземане на политическите и управленски решения, при назначаване на кадри. Амбициите на АБВ са да се промени начина по който се прави политика в държавата и да не се случва повече така, че някой да може да извива ръцете на партиите, които участват в управлението на държавата.

   АБВ ще търси съдействие с други политически формации защото изходът от кризата не е нито ляв нито десен. Ще работи за национално съгласие и действие за възраждане на българската държава чрез истинска реформа на държавните институции.

 АБВ ще подкрепя знаещите, можещите и предприемчивите. Ще търси целите които обединяват нацията.  АБВ ще залага на формулата: Разум, диалог и съгласие.

   Лидер на Националното движение АБВ е президента  на Република България два мандата Георги Първанов.

   АБВ ще се развива като единен субект но на изборите за Евродепутати ще участва в коалиция с други партии, които ще бъдат оповестени заедно с листата на кандидатите. Водач на листата ще бъде Ивайло Калфин.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини