Откриха останки край Австралия, вероятно са от мистериозния Боинг

Край бреговете на Австралия са забелязани останки, които може да са на мистериозно изчезналия самолет на Malaysia Airlines, съобщи abcNEWS. Дейвид Райт е единственния телевизионен репортер на борда на военноморските сили на САЩ P-8 Posеidon. "Радарът показва, че има нещо там долу", казва той.

Все още е твърде рано да се каже дали находките от радара са свързани с мистериозно изчезналия самолет. Боингът с 239 души на борда изчезна на 8 март.

Четири самолета и един търговски кораб са се отправили към бреговете на Австралия. Въпреки откритите останки, длъжностни лица, свързани с издирването предупреждават, че е възможно обектите да не са свързани с Полет 370.

Американските и британските авиационни служби са използвали сателитни снимки, за да стеснят обхвата на издирването, създавайки два възможни района за полети на екипите.

Имаме най-голямата следа на този етап от разследването - смята Джон Йънг от Австралийската служба за морска безопастност. Най-големият от обектите забелязани от спътника е с дължина 24 метра (78 фута).

Австралийското правителство даде достъп на всички до сателитни снимки на обектите.

Haskovo.net

По-малкият от двата обекта. Източник: http://www.reddit.com/r/worldnews/comments/20vfhr/amsa_australian_maritime_safety_authority_has/
Зоната на издирване. http://www.reddit.com/r/worldnews/comments/20vfhr/amsa_australian_maritime_safety_authority_has/
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини