Астроложка: Луната е вече в Скорпион, напрежението расте

От 5:32 часа Луната е в знак Скорпион и образува три хармонични аспекта – тригон със Слънцето (в 8:24 часа), с Нептун (в 14:42) и с Юпитер (в 1:26 часа). Благоприятната комбинация, с Нептун, която ще ни влияе най-силно от 13:44 до 15:44 часа, се характеризира с повишена възприемчивост към вибрациите и ритъма на живота, интелектуално вдъхновение и стимулира усилено въображението, съобщава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от flagman.bg.
Тя предупреждава, че периодът, когато Луната е в Скорпион, е опасен. Нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Не трябва да се вземат решения, особено прибързани, защото те идват от депресивни мотиви и печални мисли, уточнява астрологът.

„21-ят лунен ден ни връща към проблемите на физическото тяло и ни напомня, че тялото е храм на нашата душа и се нуждае от повече грижи и внимание. Нарастват резервите на физическото тяло и затова е добре да му се отдели внимание- физически упражнения, закалителни процедури, повече време на свеж въздух, приемане на вана или душ, обливане с вода, подстригване на коса или рязане на нокти“, добавя Ивелина Пенчева.

Денят е добър за покупки, за колективно обсъждане на проблеми. Трябва да бъдем честни и справедливи, да отстояваме позиции, когато сме прави. Противопоказно е да се лъже. Стремежът да се постигне целта на всяка цена е наказуем.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини