Филм показа в 108 минути кариерата на Лили

Невероятната кариера на Лили Иванова, събрана в 108 минути - това е филмът „Необяснимо“ на Георги Тошев, който той показа в събота вечер пред отбрана публика в столичното кино „Одеон“. В документална лента журналистът заедно с режисьорката Ема Константинова и оператора Румен Василев са успели да направят един вълнуващ портрет на българската музикална легенда.

Сред участниците в изграждането на образа на Лили са Васко Василев, Татяна Лолова, Цветана Манева, Явор Милушев, Емануил Манолов-Бадема, Денис Ризов, Надежда Захариева, Петър Вучков, Дарина Герова, Ачо Попов, Живко Петров, Александър Йосифов... Те заедно с музикантите от бенда на певицата, с които тя работи през годините, разкриват на зрителите много непознати нейни страни.

Лили Иванова бе много развълнувана след премиерата на филма за нея. „След като го видях, ще кажа - никога не мога да ти откажа нищо, което засяга моето творчество“, така се обърна тя към Георги Тошев.

„Лили бе откритие за мен. Достатъчно е хората да гледат филма, да видят поведението й, и ще разберат колко сърцат и земен човек е тя“, сподели за „Преса“ Ема Константинова.

Източник: http://pressadaily.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини