Близо 70 000 души се подписаха в петиция срещу Бен Афлек и Warner Bros.

Онлайн подписка срещу Бен Афлек и Warner Bros. е на път да събере 100 000 гласа само няколко дни след като студиото избра носителя на "Оскар" за ролята на Батман в Man of Steel 2 (Човек от стомана 2).

Озаглавена Warner Brothers: Remove Ben Affleck as Batman/Bruce Wayne in the Superman/Batman movie, петицията цели да повлияе на избора на Warner Bros. и компанията да замени Афлек с друг актьор.

"Неговата игра като Daredevil беше отвратителна и той не е дори близо до това, което трябва да бъде една екшън звезда. Моля, намерете някой друг.", пише създателят на подписката Джон Роудън.

До 26 август 2013 г. той е събрал близо 67 800 интернет потребители, които подкрепят идеята му. Огромният отзвук, предизвикала новината, кара Роудън да добави, че идеята му не е да навреди по какъвто и да е начин на Бен Афлек или на кариерата му.

Това не е първият път, когато обществото негодува срещу избирането на актьор за подобна роля. Един от най-популярните случаи, свързани с франчайза, е този с Хийт Леджър (Heath Ledger), изиграл ролята на Жокера в The Dark Knight (Черният рицар).

Срещу актьора се подписват десетки хиляди души, които смятат, че той е изключително неподходящ за ролята на такъв култов злодей. Всички те обаче са опровергани по невероятен начин, когато Леджър създава един от най-фантастичните и обичани образи на героя, а за ролята си получава и "Оскар" (посмъртно).

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини