16 °C

Снимките на Коце Момчилов носят късмет на четвъртата по красота в Швеция

Преди два месеца 18-годишната Луси Димитрова стана четвърта на конкурса „Мис Швеция“. Родителите ѝ са първомайци, но е родена във Варна и от 11 – годишна  живее в скандинавската страна. Днес тя е участник в конкурса „Мис Варна“, под номер 9, а който желае може да я подкрепи в електронния му вариант тук.

Т.К.: Луси, какво те свързва с Първомай?

Л.Д.: Много неща – моите родители са от Първомай, бабите ми живеят там, имам много близки и роднини и един особено важен човек – Костадин Момчилов

Т.К.: Заради снимките, които ти прави?

Л.Д.: Да, той винаги подхожда много отговорно, работи професионално и освен това неговите снимки ми носят късмет. Където съм кандидатствала с тях – винаги съм успявала. Много бих искала да му благодаря – все пак покрай него научих много неща.

Т.К.: Как се запозна с Коце Момчилов и защо реши да се снимаш при него?

Л.Д.: Запознахме се в един сайт за модели. Имах няколко снимки качени и той припознал в мен мама. Оказа се, че се познават. След това ме покани когато се върна в България да ми направи фотосесия. Всеки път когато си идвах правехме по една фотосесия. Той ми вярваше напълно и ме подкрепяше на 100%. Много съм му благодарна, че постави началото на кариерата ми като модел.

Т.К.: Да те очакваме ли скоро в Първомай?

Л.Д.: За съжаление това лято ми беше натоварено – записах се на шофьорски курс и вече имам книжка, работих с няколко модни агенции във Варна. Преди седмица бях в Първомай за малко, имах време да се срещна само с най- близките ми хора.  Сега ме очаква конкурсът „Мис Варна“. А след него веднага се връщам в Швеция, където учебната година започва през август

Т.К.: Да бъдеш модел е твое хоби, с какво друго се занимаваш?

Л.Д.: Танцувам, пея. Тази година ще бъда ученичка в последния клас на гимназията.

Т.К.: Как успяваш с всичко?

Л.Д.: Имам си ред – винаги на първо място е училището, след него – семейството, а спортът и хобитата едва след това.

Т.К.: И за това си отличник в училище… Майка ти винаги те подкрепя в конкурсите за красота, а баща ти беше на кораба, на който се проведе надпреварата.

Л.Д.: Да, така стана. Мама не можеше да дойде, но го направиха баща ми и баба ми.

Т.К.: Стана четвърта на „Мис Швеция“, но не се включи в надпреварата за „Мис България“?

Л.Д.: В Швеция мотото е „Използвай красотата си за добри цели“. Освен това всички събрани средства отидоха за децата от Бразилия. Тук, в България получих покана за участие в „Мис България“, но не исках да влизам в такъв формат. Искам да бъда себе си и хората да знаят каква съм като личност и характер, а не продуцентите да ми казват какво да говоря, да ми развалят репутацията. За мен тези риалита са пълна измислица и никога не бих участвала в тях. Искам да бъда себе си, а не каквато продуцентите решат.

Т.К.: Какво мислиш за детските конкурси за красота, би ли подкрепила малката си сестричка да участва в такъв конкурс?

Л.Д.: В Швеция конкурсите не са като американските. Там има повече забавление и всичко е много по-скромно. За това бих подкрепила сестра ми да участва.

Т.К.: Разбрах, че си се сприятелила с Мис Швеция. Какво момиче носи короната там?

Л.Д.: Да, станахме от приятелки от първия ден. Настаниха ни в една стая и си поставихме за цел да влезем в топ 12, а ако не успеем – пак ще отидем на дискотеката за участниците. Когато тя стана първа, а аз – четвърта, я поздравих и  тя каза, че съм единствената, за която е сигурна, че  искрено се радва за нея, защото знае, че не съм очаквала да победя. А за мен наистина 4-тото място е огромно постижение. Радвах се, че най-добрата ми приятелка стана първа.

Т.К.: Но сега си в „Мис Варна“.

Л.Д.: Да, това е съвсем различно от „Мис България“. Аз съм родена във Варна, баща ми живее тук. Конкурсът е съвсем различен. Има и електронен вариант. Всеки може да гласува. Аз съм под номер 9. Награда ще има за момичето спечелило електронния вот, ще има и жури, за да определи победителката в конкурса на 23 август. Много исках да участвам в този конкурс още от 2008 – когато бях много малка. След това и обстоятелствата не ми разрешаваха- конкурсът е през август, а учебната година в Швеция е започнала. Тази година мога да си го позволя и ето ме тук. Не мисля, че ще спечеля, но се надявам да си изкарам страхотно. Просто нямам търпение да започнем – тренировки, подготовка, фотосесии. Ще бъдем на яхта, ще сме и в дом за изоставени деца. Това лято се запознах с много момичета, които ми станаха добри приятелки. С много от тях имаме общи интереси – мода, токчета и най- вече – сцената, мислим еднакво. Нямам търпение да се качим заедно на сцената.

Т.К.: Да бъдеш модел ще се превърне ли в твоя професия или си избрала по- различен път?

Л.Д.: Не, за мен това е само хоби. Наистина чувството да си на сцена е уникално, не мога да го сравня с нищо друго. Но аз уча икономика и право и искам да се развия в тази сфера, може би дори да имам собствен бизнес.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
11 апр 2021

Случаен виц

Последни новини