17 °C

Снимките на Коце Момчилов носят късмет на четвъртата по красота в Швеция

Преди два месеца 18-годишната Луси Димитрова стана четвърта на конкурса „Мис Швеция“. Родителите ѝ са първомайци, но е родена във Варна и от 11 – годишна  живее в скандинавската страна. Днес тя е участник в конкурса „Мис Варна“, под номер 9, а който желае може да я подкрепи в електронния му вариант тук.

Т.К.: Луси, какво те свързва с Първомай?

Л.Д.: Много неща – моите родители са от Първомай, бабите ми живеят там, имам много близки и роднини и един особено важен човек – Костадин Момчилов

Т.К.: Заради снимките, които ти прави?

Л.Д.: Да, той винаги подхожда много отговорно, работи професионално и освен това неговите снимки ми носят късмет. Където съм кандидатствала с тях – винаги съм успявала. Много бих искала да му благодаря – все пак покрай него научих много неща.

Т.К.: Как се запозна с Коце Момчилов и защо реши да се снимаш при него?

Л.Д.: Запознахме се в един сайт за модели. Имах няколко снимки качени и той припознал в мен мама. Оказа се, че се познават. След това ме покани когато се върна в България да ми направи фотосесия. Всеки път когато си идвах правехме по една фотосесия. Той ми вярваше напълно и ме подкрепяше на 100%. Много съм му благодарна, че постави началото на кариерата ми като модел.

Т.К.: Да те очакваме ли скоро в Първомай?

Л.Д.: За съжаление това лято ми беше натоварено – записах се на шофьорски курс и вече имам книжка, работих с няколко модни агенции във Варна. Преди седмица бях в Първомай за малко, имах време да се срещна само с най- близките ми хора.  Сега ме очаква конкурсът „Мис Варна“. А след него веднага се връщам в Швеция, където учебната година започва през август

Т.К.: Да бъдеш модел е твое хоби, с какво друго се занимаваш?

Л.Д.: Танцувам, пея. Тази година ще бъда ученичка в последния клас на гимназията.

Т.К.: Как успяваш с всичко?

Л.Д.: Имам си ред – винаги на първо място е училището, след него – семейството, а спортът и хобитата едва след това.

Т.К.: И за това си отличник в училище… Майка ти винаги те подкрепя в конкурсите за красота, а баща ти беше на кораба, на който се проведе надпреварата.

Л.Д.: Да, така стана. Мама не можеше да дойде, но го направиха баща ми и баба ми.

Т.К.: Стана четвърта на „Мис Швеция“, но не се включи в надпреварата за „Мис България“?

Л.Д.: В Швеция мотото е „Използвай красотата си за добри цели“. Освен това всички събрани средства отидоха за децата от Бразилия. Тук, в България получих покана за участие в „Мис България“, но не исках да влизам в такъв формат. Искам да бъда себе си и хората да знаят каква съм като личност и характер, а не продуцентите да ми казват какво да говоря, да ми развалят репутацията. За мен тези риалита са пълна измислица и никога не бих участвала в тях. Искам да бъда себе си, а не каквато продуцентите решат.

Т.К.: Какво мислиш за детските конкурси за красота, би ли подкрепила малката си сестричка да участва в такъв конкурс?

Л.Д.: В Швеция конкурсите не са като американските. Там има повече забавление и всичко е много по-скромно. За това бих подкрепила сестра ми да участва.

Т.К.: Разбрах, че си се сприятелила с Мис Швеция. Какво момиче носи короната там?

Л.Д.: Да, станахме от приятелки от първия ден. Настаниха ни в една стая и си поставихме за цел да влезем в топ 12, а ако не успеем – пак ще отидем на дискотеката за участниците. Когато тя стана първа, а аз – четвърта, я поздравих и  тя каза, че съм единствената, за която е сигурна, че  искрено се радва за нея, защото знае, че не съм очаквала да победя. А за мен наистина 4-тото място е огромно постижение. Радвах се, че най-добрата ми приятелка стана първа.

Т.К.: Но сега си в „Мис Варна“.

Л.Д.: Да, това е съвсем различно от „Мис България“. Аз съм родена във Варна, баща ми живее тук. Конкурсът е съвсем различен. Има и електронен вариант. Всеки може да гласува. Аз съм под номер 9. Награда ще има за момичето спечелило електронния вот, ще има и жури, за да определи победителката в конкурса на 23 август. Много исках да участвам в този конкурс още от 2008 – когато бях много малка. След това и обстоятелствата не ми разрешаваха- конкурсът е през август, а учебната година в Швеция е започнала. Тази година мога да си го позволя и ето ме тук. Не мисля, че ще спечеля, но се надявам да си изкарам страхотно. Просто нямам търпение да започнем – тренировки, подготовка, фотосесии. Ще бъдем на яхта, ще сме и в дом за изоставени деца. Това лято се запознах с много момичета, които ми станаха добри приятелки. С много от тях имаме общи интереси – мода, токчета и най- вече – сцената, мислим еднакво. Нямам търпение да се качим заедно на сцената.

Т.К.: Да бъдеш модел ще се превърне ли в твоя професия или си избрала по- различен път?

Л.Д.: Не, за мен това е само хоби. Наистина чувството да си на сцена е уникално, не мога да го сравня с нищо друго. Но аз уча икономика и право и искам да се развия в тази сфера, може би дори да имам собствен бизнес.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
20 сеп 2020
Последни новини