1 °C

Снимките на Коце Момчилов носят късмет на четвъртата по красота в Швеция

Преди два месеца 18-годишната Луси Димитрова стана четвърта на конкурса „Мис Швеция“. Родителите ѝ са първомайци, но е родена във Варна и от 11 – годишна  живее в скандинавската страна. Днес тя е участник в конкурса „Мис Варна“, под номер 9, а който желае може да я подкрепи в електронния му вариант тук.

Т.К.: Луси, какво те свързва с Първомай?

Л.Д.: Много неща – моите родители са от Първомай, бабите ми живеят там, имам много близки и роднини и един особено важен човек – Костадин Момчилов

Т.К.: Заради снимките, които ти прави?

Л.Д.: Да, той винаги подхожда много отговорно, работи професионално и освен това неговите снимки ми носят късмет. Където съм кандидатствала с тях – винаги съм успявала. Много бих искала да му благодаря – все пак покрай него научих много неща.

Т.К.: Как се запозна с Коце Момчилов и защо реши да се снимаш при него?

Л.Д.: Запознахме се в един сайт за модели. Имах няколко снимки качени и той припознал в мен мама. Оказа се, че се познават. След това ме покани когато се върна в България да ми направи фотосесия. Всеки път когато си идвах правехме по една фотосесия. Той ми вярваше напълно и ме подкрепяше на 100%. Много съм му благодарна, че постави началото на кариерата ми като модел.

Т.К.: Да те очакваме ли скоро в Първомай?

Л.Д.: За съжаление това лято ми беше натоварено – записах се на шофьорски курс и вече имам книжка, работих с няколко модни агенции във Варна. Преди седмица бях в Първомай за малко, имах време да се срещна само с най- близките ми хора.  Сега ме очаква конкурсът „Мис Варна“. А след него веднага се връщам в Швеция, където учебната година започва през август

Т.К.: Да бъдеш модел е твое хоби, с какво друго се занимаваш?

Л.Д.: Танцувам, пея. Тази година ще бъда ученичка в последния клас на гимназията.

Т.К.: Как успяваш с всичко?

Л.Д.: Имам си ред – винаги на първо място е училището, след него – семейството, а спортът и хобитата едва след това.

Т.К.: И за това си отличник в училище… Майка ти винаги те подкрепя в конкурсите за красота, а баща ти беше на кораба, на който се проведе надпреварата.

Л.Д.: Да, така стана. Мама не можеше да дойде, но го направиха баща ми и баба ми.

Т.К.: Стана четвърта на „Мис Швеция“, но не се включи в надпреварата за „Мис България“?

Л.Д.: В Швеция мотото е „Използвай красотата си за добри цели“. Освен това всички събрани средства отидоха за децата от Бразилия. Тук, в България получих покана за участие в „Мис България“, но не исках да влизам в такъв формат. Искам да бъда себе си и хората да знаят каква съм като личност и характер, а не продуцентите да ми казват какво да говоря, да ми развалят репутацията. За мен тези риалита са пълна измислица и никога не бих участвала в тях. Искам да бъда себе си, а не каквато продуцентите решат.

Т.К.: Какво мислиш за детските конкурси за красота, би ли подкрепила малката си сестричка да участва в такъв конкурс?

Л.Д.: В Швеция конкурсите не са като американските. Там има повече забавление и всичко е много по-скромно. За това бих подкрепила сестра ми да участва.

Т.К.: Разбрах, че си се сприятелила с Мис Швеция. Какво момиче носи короната там?

Л.Д.: Да, станахме от приятелки от първия ден. Настаниха ни в една стая и си поставихме за цел да влезем в топ 12, а ако не успеем – пак ще отидем на дискотеката за участниците. Когато тя стана първа, а аз – четвърта, я поздравих и  тя каза, че съм единствената, за която е сигурна, че  искрено се радва за нея, защото знае, че не съм очаквала да победя. А за мен наистина 4-тото място е огромно постижение. Радвах се, че най-добрата ми приятелка стана първа.

Т.К.: Но сега си в „Мис Варна“.

Л.Д.: Да, това е съвсем различно от „Мис България“. Аз съм родена във Варна, баща ми живее тук. Конкурсът е съвсем различен. Има и електронен вариант. Всеки може да гласува. Аз съм под номер 9. Награда ще има за момичето спечелило електронния вот, ще има и жури, за да определи победителката в конкурса на 23 август. Много исках да участвам в този конкурс още от 2008 – когато бях много малка. След това и обстоятелствата не ми разрешаваха- конкурсът е през август, а учебната година в Швеция е започнала. Тази година мога да си го позволя и ето ме тук. Не мисля, че ще спечеля, но се надявам да си изкарам страхотно. Просто нямам търпение да започнем – тренировки, подготовка, фотосесии. Ще бъдем на яхта, ще сме и в дом за изоставени деца. Това лято се запознах с много момичета, които ми станаха добри приятелки. С много от тях имаме общи интереси – мода, токчета и най- вече – сцената, мислим еднакво. Нямам търпение да се качим заедно на сцената.

Т.К.: Да бъдеш модел ще се превърне ли в твоя професия или си избрала по- различен път?

Л.Д.: Не, за мен това е само хоби. Наистина чувството да си на сцена е уникално, не мога да го сравня с нищо друго. Но аз уча икономика и право и искам да се развия в тази сфера, може би дори да имам собствен бизнес.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
27 яну 2021
Последни новини