Димитровградчаните от Бригада - регионални шампиони в Каменица Фен купа

Регионалния шампион в хасковското издание на Каменица Фен купа- отбора на Бригада-Димитровград

Регионалният шампион в хасковското издание на Kamenitza Фен Купа 2013 е тимът на Бригада от Димитровград, а заедно с тях за националните финали се класира и отборът на Енчец от Кърджали.

Двата тима завършиха 1:1 в редовното време, а после при дузпите отборът от Димитровград бе по-концентриран и победи с 6:5.

И двата тима ще продължат по мечтания път към Рио – тази година най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели подарява на своите шампиони пътуване до Бразилия с посещение на мач на култовия стадион Маракана.

На трето място остана отборът на Детройт, а призовата четворка допълниха момчетата от Момчил Юнак.

Деян Димов от отбора на Бригада бе избран за „Най-атрактивен играч”, с което заслужи и специален SPA&test-drive уикенд от Ford-Moto Pfohe, а Пламен Стойков от Момчил Юнак бе определен за „Най-добър вратар”.Наградата за „Най-спортсменски отбор” остана за смолянския Белатрикс.

Момчетата от Бригада и Енчец ще могат да подпечатат визите си за Рио, ако успеят да извоюват победа на Големия финал в началото на септември в Сливен. За първи път в историята на турнира до Бразилия могат да стигнат не само шампионите във Фен Купа 2013, но и един от зрителите на турнира, който ще може да сподели пътешествието с двама свои приятели.

С фиестата на Градския стадион в Хасково полуфиналната програма на Фен Купа 2013 навлиза във втората си половина – седмият регионален полуфинал от тазгодишното издание на турнира ще се състои следващия уикенд на стадион „Берое” в Стара Загора. 

Източник:Каменица Фен купа

Момент от финалната среща

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини